Imagini oficiale

Miercuri, 10 Iulie 2019 | Modele noi

Imagini oficiale pentru noul Aston Martin DBS GT Zagato: ediție specială cu doar 19 exemplare, producția începe în 2020

Aston Martin a publicat primele imagini oficiale cu viitorul DBS GT Zagato, o ediție limitată ce va fi produsă în doar 19 exemplare începând din 2020. Britanicii vor să marcheze centenarul casei de design Zagato și parteneriatul de lungă durată dintre cele două companii.
Marti, 02 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Noi detalii și imagini oficiale pentru modelul electric de oraș Honda e: motorul dezvoltă 150 de cai putere și 300 Nm

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va beneficia de un motor care va dezvolta 150 de cai putere și un cuplu de 300 Nm. Anterior, japonezii au transmis că Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate. Versiunea de serie va fi prezentată oficial până la sfârșitul anului.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Modele noi

Imagini și informații noi despre noul Bentley Flying Spur: modelul va primi direcție integrală, iar lansarea este programată pentru 11 iunie

Bentley a publicat primele imagini cu exteriorul noii generații Flying Spur, care va beneficia în premieră de un sistem de direcție integrală. Prezentarea oficială va avea loc în 11 iunie.
Joi, 16 Mai 2019 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu interiorul noului Bentley Flying Spur: lansarea va avea loc în 2019

Bentley a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noului Flying Spur. Viitorul model britanic va fi dezvăluit în acest an și este așteptat alături de un sistem de propulsie plug-in hybrid alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Primele imagini oficiale cu hypercarul Mercedes-AMG One: noul model va fi lansat la Paris

Mercedes a publicat primele imagini cu hypercarul Mercedes AMG-One, noul model ce urmează să fie lansat în cadrul Salonului Auto de la Paris. Hypercarul cu tehnologie de Formula 1 și 1.000 de cai putere se află în fazele finale de dezvoltare.
Joi, 10 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes a publicat noi imagini oficiale cu prototipul EQC: 4 ani pentru dezvoltarea primului model electric din gama EQ ce apare în 2019

Mercedes a dezvăluit noi imagini oficiale cu prototipul EQC, primul model electric din gama EQ, precum și informații proaspete legate de dezvoltarea mașinii. Varianta de serie a SUV-ului electric va fi lansată anul viitor.

Tag-uri similare

Mercedes, SUV electric, dezvoltare, prototip, EQC, Mercedes EQC, imagini oficiale
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru