100.000 de angajați Daimler din Germania vor primi recompense de 6000 de euro

de Tiberiu Safta
Miercuri, 22.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daimler, compania mamă a constructorului Mercedes-Benz, a anunțat că va recompensa 100.000 de angajați din Germania cu câte 6000 de euro. Acest bonus vine pe fondul unui an profitabil pentru constructorul german.

În Germania, 100.000 de angajați ai companiei Daimler vor primi, la final de an, o recompensă de câte 6000 de euro. De regulă, compania germană oferă un bonus monetar angajaților săi la sfârșitul fiecărui an. Însă, în 2021, recompensă este una record pentru angajații Daimler.

Prin acest bonus, Daimler dorește să le mulțumească muncitorilor săi pentru un an bun din punct de vedere financiar, dar mai ales pentru gestionarea producției de mașini și a serviciilor în plină pandemie și criză de semiconductori.

Compania germană nu a oferit date cu privire la cifrele de vânzări din acest an, însă susține că 2021 a fost un an foarte bun la acest capitol. Prin comparație, în 2020, angajații Daimler au primit un bonus de 597 de euro la începutul anului și încă 500 de euro la sfârșitul aceluiași an.

Directorul relațiilor de muncă, Sabine Kohleisen, a declarat că „dezvoltarea companiei este un efort și o realizare în echipă”. Aceasta și-a exprimat mulțumirea față de angajații Daimler.

Și șeful comitetului general de întreprindere, Ergun Lumali, a precizat că oferirea acestei recompense reprezintă „mesajul corect pentru angajații noștri pe fondul unui an tumultuos cu pandemia de COVID-19, criza mondială de semiconductori, zile de muncă scurtate la birou și mai multe zile de muncă petrecute acasă”.

via Carscoops

Comentarii (13)

  • Edikkk
    Numai angajaţii din Germania.

    Acelaşi lucru face şi Audi, BMW şi fac an de an.

    Restul, din alte ţări,....
    sănătate
    9 6
  • Dacia ce bonusuri oferă angajaților din România ? Modelele vândute în Vest sunt produse la noi, iar la vânzări stau bine, deci ? Deci Sărbători Fericite !
    13 2
  • @dan grc
    Dar Mercedes ce bonusuri da angajatilor din Romania? Sau la fabricile Mercedes din Romania unde se fac cutii de viteze si cablaje nu lucreaza oameni liberi si nu merita.
    10 4
  • Helllooo trezirea… banii ăștia vin de la furnizorii de piese și componente. Marii producători doar asamblează mașinile cu câteva mici excepții (prese șasiu, motoare), in rest totul vine de la furnizori de pe care se “trage” maxim.
    Cum altfel intr-un an in care mai ales Mercedes au suferit fooooarte mult (întreruperi repetate de producție) din cauza semi-conductorilor ei au bani de bonusuri și încă considerabile. Ma bucur pentru cine le primește… mulți dintre ei sunt oameni care muncesc pe linii de asamblare de ani mulți intr-un ritm destul de solicitant. Ar merita și alții, dar este bine ca măcar unii primesc…
    7 1
  • Cel mai probabil profitul e realizat prin cumpărarea de componente la preturi ridicole de la furnizori cum ar fi cel de la sebes
    8 2
  • In România nu sunt fabrici Mercedes
    3 9
  • Mercedes este o companie germană, Dacia este românească, sunteți naționaliști doar la cifrele de vânzări ?
    11 2
  • Tavi.P
    Si in Romania se dau astfel de facilitati la firmele mari, si anume, al 13-lea salariu primit in perioada craciunului. Acum ca la noi nu e 6000 de euro e alta poveste.
    2 1
  • Ba da și la noi se dau in companiile de stat și bonusul poate lejer sa depășească 6000 euro
    8 3
  • Fabrica Star unde se fac cutii de viteze apartine de Mercedes. E o fabrica Mercedes care produce cutii de viteze,Mercedes e printre putinii producatori auto care-si produce singur cutiile de viteza automate.
    5 2
  • Seriff
    Intre timp Fanel, Mircea Badea si Edikk inca sper ca va veni ziua in care vor avea si ei o electrica, apropo v-a pornit caruta diesel euro 2 pe frigul asta?
    6 3
  • @12:11... după cum ai spus și tu “fabrica Star”... atât...
    0 3
  • Și vor fi mereu alături până când banii nu vor mai veni.iar cu electro cu sigla sa terminat.stupide stopuri spate la s.am văzut într-o intersecție
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru