Criza mondiala semiconductori

Sambata, 15 Iulie 2023 | Industrie

STUDIU: Criza mondială de semiconductori, aproape de sfârșit

Potrivit unui studiu nou, realizat de o companie americană, criza mondială de semiconductori este pe cale să ia sfârșit. Cu toate acestea, noul studiu relevă că nivelul de producție de dinainte de pandemia de COVID-19 va fi egalat abia în 2028.
Marti, 05 Iulie 2022 | Industrie

Producția Stellantis va scădea cu 220.000 de mașini în 2022 din cauza crizei de semiconductori

Potrivit publicației Reuters, producția Stellantis va scădea cu 220.000 de mașini în acest an din cauza crizei mondiale de semiconductori. Uzinele din Italia ale grupului multinațional vor fi cele mai afectate de criză.
Joi, 17 Martie 2022 | Industrie

Războiul din Ucraina va reduce producția auto globală cu 5 milioane de vehicule în următorii doi ani

Potrivit unor estimări realizate de S&P Global Mobility, producția de automobile va scădea cu 5 milioane de unități în următorii 2 ani, din cauza războiului din Ucraina și a crizei de semiconductori. Mai multe componente și resurse importante ca paladiu, platina și neonul, au devenit, deja, greu accesibile.
Sambata, 22 Ianuarie 2022 | Industrie

Producția lui Ford Mustang, suspendată din cauza crizei de semiconductori

Constructorul american a anunțat că producția lui Ford Mustang a fost suspendată temporar la uzina din Flat Rock, Statele Unite. Motivul pentru această oprire este reprezentat de criza mondială de semiconductori.
Miercuri, 22 Decembrie 2021 | Industrie

100.000 de angajați Daimler din Germania vor primi recompense de 6000 de euro

Daimler, compania mamă a constructorului Mercedes-Benz, a anunțat că va recompensa 100.000 de angajați din Germania cu câte 6000 de euro. Acest bonus vine pe fondul unui an profitabil pentru constructorul german.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Germania, Daimler, criza mondiala semiconductori, 6000 euro daimler, recompensa angajati daimler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru