BMW exclude preluarea unei participații în Daimler pentru extinderea alianței: “Acest scenariu nu este luat în calcul”

de Paul Cosma
Miercuri, 08.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW exclude preluarea unei participații în compania rivală Daimler, în contextul în care cei doi producători continuă negocierile privind modul de extindere a cooperării lor.

Șeful BMW, Harald Krueger, a declarat că nu există planuri pentru ca BMW să preia o participaţie la Daimler. Întrebat dacă alianţa dintre cele două companii auto ar putea include preluarea unei mici participaţii în Daimler, Krueger a răspuns: “Acest scenariu nu este luat în calcul”.

La începutul lunii februarie, grupul BMW și Daimler au anunțat detaliile colaborării istorice pentru serviciile de car sharing, închirieri auto, încărcare de mașini electrice, info parcări și car hailing, care au în total 60 de milioane de clienți.

Compania care va gestiona noile servicii de mobilitate oferite de BMW și Daimler va avea sediul central la Berlin, va beneficia de investiții de un miliard de euro din partea celor doi constructori și va avea nevoie de cel puțin 1.000 de angajați la nivel global.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru