Primele imagini cu noua generație Mitsubishi Outlander PHEV. Debut în 28 octombrie

de Alexandru Monenciu
Joi, 14.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini cu noua generație Outlander PHEV. Mitsubishi nu a oferit detalii tehnice, dar a precizat că debutul este programat pentru 28 octombrie.

În ultimele luni, Mitsubishi a publicat o serie de imagini teaser cu noul Outlander PHEV, sau versiunea plug-in hybrid a celei mai noi iterații (lansată la începutul anului) Outlander. Acum, în premieră, avem ocazia să îl vedem neacoperit de camuflaj, în primele imagini oficiale.

Așa cum era de așteptat, noul Outlander PHEV este identic cu versiunea echipată cu motor termic, atât la interior cât și la exterior. Excepție fac emblemele speciale și prezenta portului de încărcare.

Mitsubishi nu a oferit detalii tehnice suplimentare. Știm doar că va avea mai multă putere și o baterie mai mare decât modelul pe care îl înlocuiește.

Noua generație Outlander PHEV va debuta în 28 octombrie. Primele exemplare vor ajunge pe piața din Japonia în a doua parte a lunii decembrie, iar în SUA începând cu a doua jumătate a anului viitor.

Este încă incert dacă și, mai ales când, noul Mitsubishi Outlander PHEV va ajunge în Europa.

via Mitsubishi

Comentarii (6)

  • Edikkk
    Prea puţin şi prea târziu.

    Încă mai au piaţă pentru modelul acesta, dar nu pentru mult timp, 3-5 ani
    Apoi dacă nu vin cu ceva electric, pa şi la revedere.
    3 19
  • Si premiul pt una dintre cele mai urate masini dupa fiat multipla merge la? :)
    10 5
  • Spatele, da! În schimb parcă le-a rămas un stoc de faruri de la cine știe ce model și l-au pus pe ea. Total neinspirată fața.
    6 1
  • Arata intr-un mare fel.
    5 1
  • carcotasu
    Stiti cum sunt fetele care isi fac poza dupa ce si-au injectat botox? In special ca pozele sunt din profil.
    5 1
  • crisstiann
    Urata ca moartea. Daca tot nu au modificat la interior ,puteau sa lucreze la esteticul exterior. Subscriu....candideaza pentru cel mai urat facelift....
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru