Outlander PHEV

Vineri, 10 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Mitsubishi Outlander PHEV se întoarce în Europa de anul viitor

Constructorul japonez de automobile anunță debutul noului Outlander PHEV pe piața din Europa în 2024. Acest model va fi disponibil și în România.
Joi, 28 Octombrie 2021 | Modele noi

Informații suplimentare despre noul Mitsubishi Outlander PHEV: baterie de 20 kWh și 87 km autonomie electrică

Mitsubishi a publicat o serie de informații suplimentare despre noua generație Outlander PHEV (plug-in hybrid). Constructorul nipon susține că bateria are o capacitate de 20 kWh și că poate parcurge 87 de kilometri în modul 100% electric.
Joi, 14 Octombrie 2021 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Mitsubishi Outlander PHEV. Debut în 28 octombrie

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini cu noua generație Outlander PHEV. Mitsubishi nu a oferit detalii tehnice, dar a precizat că debutul este programat pentru 28 octombrie.
Joi, 23 Iulie 2020 | Modele noi

Primele detalii despre noul Mitsubishi Outlander plug-in hybrid: mai multă putere și autonomie electrică mai mare

Mitsubishi a anunțat că versiunea plug-in hybrid a lui Outlander va primi până la sfârșitul acestui an un motor mai puternic și o baterie cu autonomie mai mare.
Vineri, 31 Ianuarie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: viitorul Mitsubishi Outlander va fi dezvoltat pe platforma lui Renault Koleos

Următoarea generație a SUV-ului Mitsubishi Outlander va fi dezvoltată pe platforma lui Renault Koleos, ca parte a noii strategii din cadrul Alianței Renault-Nissan, potrivit presei franceze.
Vineri, 12 Aprilie 2019 | Economic

Sărbătoare în Japonia: Mitsubishi Outlander PHEV a atins pragul de 200.000 de unități vândute la nivel global

Mitsubishi a anunțat că versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Outlander a atins pragul de 200.000 de unități comercializate la nivel global, la aproximativ 6 ani de la lansarea pe piață.
Marti, 12 Martie 2019 | Economic

Mitsubishi Outlander PHEV, cel mai vândut plug-in hybrid din Europa în 2018: al patrulea an consecutiv pe prima poziție

Mitsubishi a anunțat că Outlander PHEV a fost cel mai vândut plug-in hybrid din Europa și în 2018, pentru al patrulea an consecutiv. În total, începând din 2013, modelul s-a comercializat în peste 126.000 de unități.
Sambata, 10 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Primele detalii despre noua generație Mitsubishi Outlander PHEV: cel mai vândut plug-in hybrid va avea autonomie electrică de 100 kilometri

Mitsubishi susține că viitoarea generație a lui Outlander PHEV, cel mai vândut plug-in hybrid din lume, va avea autonomie electrică de până la 100 de kilometri.
Marti, 07 Iunie 2016 | Tehnologie

Cât de uşor poţi fura o maşină conectată la internet: Mitsubishi Outlander PHEV, vulnerabil din cauza unui modul de securitate

Mitsubishi Outlander PHEV poate fi accesat şi furat de hackeri din cauza absenţei unui modul de securitate care permite spargerea parolei de conectare la maşină.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Industrie

Când hibridul depășește dieselul și benzina: Mitsubishi Outlander PHEV a adunat 50.000 de comenzi în Europa

De doi ani a avut nevoie Outlander PHEV în Europa pentru a aduna 50.000 de comenzi. SUV-ul hibrid încărcabil la priză a fost comandat de 55% dintre clienții care au ales un Outlander în această perioadă.
Luni, 11 Mai 2015 | General

Un Outlander PHEV intră în familia celui mai "verde" club de fotbal din lume

Cel mai eco club de fotbal al lumii, Forest Green Rovers, va avea la dizpoziţie un exemplar al unuia dintre cele mai eco SUV-uri europene. Mitsubishi Outlander PHEV.
Marti, 02 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Mitsubishi va prezenta un nou concept de hibrid plug-in bazat pe Outlander

Japonezii de la Mitsubishi vor prezenta la Salonul Auto de la Paris un concept numit Outlander PHEV Concept-S. Pentru moment, aceştia au publicat doar două imagini teaser ale modelului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Iulie 2014 | Intern

Preţuri Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid în România: hibridul 4x4 pleacă de la 45.500 euro

Importatorul Mitsubishi în România a anunţat disponibilitatea lui Outlander PHEV pe piaţa internă. Modelul hibrid cu tracţiune integrală pleacă de la 45.496 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid, informaţii noi

Mitsubishi a dezvăluit informaţii tehnice noi despre noul său Outlander Plug-in Hybrid. Acesta are o autonomie de 880 kilometri şi se poate încărca la 80% din capacitate în 30 minute.
Luni, 18 Iunie 2012 | Modele noi

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid debutează la Salonul Auto de la Paris

Mitsubishi aduce la Salonul Auto de la Paris versiunea Plug-in Hybrid a lui Outlander. Primul plug-in hibrid de la Mitsubishi va fi oferit pe piaţă începând cu anul viitor.

Tag-uri similare

Mitsubishi, Outlander, Mitsubishi Outlander, modele noi Mitsubishi, noutati Mitsubishi, Outlander PHEV, Outlander Plug-in Hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru