Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid debutează la Salonul Auto de la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 18.06.2012
Mitsubishi aduce la Salonul Auto de la Paris versiunea Plug-in Hybrid a lui Outlander. Primul plug-in hibrid de la Mitsubishi va fi oferit pe piaţă începând cu anul viitor.

Mitsubishi Outlander va primi o versiune hibridă plug-in la Salonul Auto de la Paris. Japonezii au prezentat şi o imagine teaser a acestui model, care surprinde modul de funcţionare al sistemului său hibrid. Outlander PHEV este primul hibrid plug-in dezvoltat de Mitsubishi, iar constructorul susţine că Outlander PHEV va fi prima maşină electrică cu sistem de tracţiune integrală permanentă produsă în serie. Afirmaţia precedentă este valabilă doar în modul de conducere Pure, când doar motoarele electrice angrenează roţile lui Outlander. În schimb, modurile Serie şi Paralel implică şi motorul cu combustie internă al lui Outlander, care îl transformă într-un hibrid.

Conceptul PX-MiEV II, cel de la care au plecat japonezii când l-au realizat pe noul Outlander, promitea o autonomie de peste 800 kilometri şi emisii de CO2 sub pragul de 50 de grame pe kilometru. Motoarele electrice ale lui Outlander Plug-in Hybrid sunt amplasate pe ambele punţi, pentru a asigura o distribuţie mai bună a maselor şi o integrare simplificată alături de sistemul de tracţiune integrală.

Pentru moment, cei de la Mitsubishi nu au prezentat specificaţiile tehnice ale noii versiuni a lui Outlander, programată să debuteze pe piaţă în 2013.

Noua generaţie a lui Outlander a debutat la Salonul Auto de la Geneva din 2012 şi a fost schimbată dramatic faţă de predecesoarea sa.Designerii şi inginerii Mitsubishi au abordat logica "Solid-Safe-Simple" (Solid-Sigur-Simplu), una dintre principalele caracteristici estetice ale noii generaţii Outlander fiind liniile curate şi detaliile simple, fără încărcare vizuală inconsistentă. Noul Outlander păstrează dimensiunile şi proporţiile generaţiei actuale, diferenţele constând în modul în care designerii şi inginerii Mitsubishi au lucrat detaliile.

Via | Mitsubishi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru