Primele detalii despre noua generație Mitsubishi Outlander PHEV: cel mai vândut plug-in hybrid va avea autonomie electrică de 100 kilometri

de Daniel Popescu
Sambata, 10.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi susține că viitoarea generație a lui Outlander PHEV, cel mai vândut plug-in hybrid din lume, va avea autonomie electrică de până la 100 de kilometri.

Mitsubishi Outlander PHEV este cel mai bine vândut model plug-in hybrid în Europa începând din 2015, iar până în prezent s-a comercializat în peste 100.000 de unități pe Bătrânul Continent și 140.000 de unități la nivel global.

Prin urmare, constructorul japonez pregătește noutăți importante pentru viitoarea generație, iar cea mai importantă dintre ele va fi legată de autonomia electrică. Astfel, Outlander PHEV va fi capabil să ruleze în regim electric până la 100 de kilometri.

"În prezent, Outlander PHEV are o autonomie electrică de 50 de kilometri și vom extinde această valoare pentru noua generație: obiectivul este 80-100 de kilometri, ceea ce va fi suficient pentru cei mai mulți oameni pentru a face marea majoritate a deplasărilor numai în regim electric și să folosească mașina ca pe o electrică. În același timp, vor putea face în continuare călătorii lungi atunci când este nevoie", a declarat Vincent Cobee, directorul de strategie al celor de la Mitsubishi.

Oficialul producătorului nipon a anunțat de asemenea că Mitsubishi nu va lansa modele echipate exclusiv cu sistem de propulsie electric.

În schimb, compania va oferi un model în mai multe versiuni, inclusiv electrică, plug-in hybrid și hibridă.

Una dintre excepții este Mitsubishi L200, care tocmai a primit un facelift și despre care Cobee afirmă că nu va avea o versiune plug-in hybrid, întrucât aceasta nu este rentabilă pentru pick-up-uri.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • ACE - Craiova
    In sfarsit, pohta ce-am pohtit...... Un model PHEV care are minimum 100 km autonomie PUR electrica !!!
    Felicitari MITSUBISHI, ai creat o masina PRACTICA si GROZAVA care dispune si de mod 4x4 - e drept cu autonomia PUR electrica actuala de cca. 50 km si la preturi destul de rezonabile (cca. 32-35.000 EURO), pentru veniturile medii din Europa.....
    11 0
  • stefan
    doar ca pretul va fi +40k EUR, nicidecum32-35k
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru