Mitsubishi prezintă conceptul Vision Ralliart, bazat pe actuala generație Outlander

de Alexandru Monenciu
Marti, 11.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a publicat primele imagini și informații despre primul proiect modern semnat Ralliart. Este vorba despre un concept, botezat Vision Ralliart, bazat pe actuala generație Outlander. Va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

La finalul lunii decembrie, Mitsubishi a publicat o imagine teaser cu un viitor concept Ralliart. Acum aflăm exact despre ce este vorba. Pe scurt, noul Mitsubishi Vision Ralliart Concept este primul proiect modern semnat de celebra diviziei a producătorului nipon de automobile.

Conceptul are la bază actuala generație Outlander și vine echipat cu jante de 22 de inch, o parte frontală revizuită, aripi evazate, bară spate nouă cu difuzor de aer proeminent și o nuanță neagră pentru caroserie. Singura modificare tehnică anunțată de producător este sistemul de frânare îmbunătățit comparativ cu un Outlander standard.

Mitsubishi nu a publicat imagini de la interior, dar, cu siguranță, vorbim și aici despre câteva noutăți estetice cu valențe sportive.

Noul Vision Ralliart Concept va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, eveniment care își deschide porțile în 14 ianuarie.

via Mitsubishi

Comentarii (1)

  • Seriff
    Mitsubishi s-a retras din Europa, modelul asta nou de Outlander se vinde in State, nu aici, evident din cauza normelor de poluare aberante, asa de ce mai publicati articole despre aceasta masina??
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru