Teaser cu viitorul concept Mitsubishi Ralliart. Debutează în ianuarie 2022

de Alexandru Monenciu
Luni, 20.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a publicat o imagine teaser cu un viitor concept Ralliart. Debutul este programat pentru data de 14 ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.

În luna mai a anului trecut, Mitsubishi a anunțat oficial renașterea diviziei Ralliart. De atunci, constructorul nipon de automobile a lansat diverse accesorii cu celebra emblema, dar acum urmează să facem cunoștință cu un prototip care "reunește ingineria Mitsubishi Motors și pasiunea pentru măiestrie (a mărcii nipone)."

Conceptul misterios urmează să debuteze în 14 ianuarie 2022, cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo. Pentru a mai îndulci așteptarea, Mitsubishi a publicat o imagine teaser în care se poate observa un difuzor de aer, de dimensiuni considerabile, dar și emblema Ralliart.

Marca niponă a precizat că acest prototip va dicta noua direcție de design a viitoarelor modele Ralliart. Desigur, sunt și zvonuri (neconfirmate) care spun că ar putea chiar evolua într-un model de serie.

via Mitsubishi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru