Primul teaser cu noua generație Mitsubishi Outlander: SUV-ul va fi prezentat în februrarie, dar nu va fi disponibil în Europa

de Daniel Popescu
Vineri, 11.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a publicat primul teaser pentru noua generație Outlander. Prezentarea este programată pentru luna februarie, însă SUV-ul nu va fi disponibil pe piața europeană, potrivit unui anunț anterior al constructorului.

Mitsubishi se apropie de lansarea unei noi generații pentru Outlander, unul dintre cele mai importante modele din gamă. La numai o zi după ce presa internațională a publicat o serie de imagini neoficiale, constructorul asiatic a prezentat un teaser.

Deși este întunecată pentru a ascunde o serie de detalii, imaginea arată că SUV-ul japonez va primi modificări majore la partea frontală, inclusiv prin faruri LED mai înguste și prize de aer mai generoase. În schimb, părțile laterale nu au suferit schimbări vizibile.

Noutățile de design sunt foarte apropiate de cele observate anterior pe conceptul Engelberg Tourer, care a fost dezvăluit în primăvara anului 2019. De altfel, japonezii menționau la vremea respectivă că acest concept anticipează viitoarea direcție de design în segmentul SUV-urilor.

Noua generație Outlander va fi prezentată oficial în februarie 2021, însă aceasta va fi comercializată doar în America de Nord și America de Sud. În luna iulie, Mitsubishi a confirmat că nu va mai introduce modele noi în Europa ca parte a unui plan de reducere agresivă a costurilor, iar această decizie afectează implicit și Outlander.

Clienții din România pot însă în continuare să cumpere actualul Outlander în versiunea plug-in hybrid cu motor pe benzină de 2.4 litri și 135 de cai putere acompaniat de două motoare de 95 de cai putere.

În total, sistemul plug-in hybrid oferă 224 de cai putere. În plus, modelul are o baterie cu o capacitate brută de 13.8 kWh care oferă o autonomie electrică de 54 de kilometri.

Via Autocar, Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru