Mitsubishi ASX a primit facelift în SUA. Schimbările sunt așteptate și în Europa

de Sebastian Toma
Joi, 19.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a aplicat un facelift variantei americane a lui ASX, model vândut sub numele de Outlander Sport pe piața respectivă. Schimbările ar putea fi aplicate și modelului european.

Mitsubishi Outlander Sport, fratele american al lui ASX, a primit un facelift la Salonul Auto de la Los Angeles. Varianta americană a lui ASX este aproape identică cu cea vândută în Europa, diferențele dintre cele două fiind la nivelul gamei de motorizări și elementele de iluminare portocalii specifice modelelor vândute în SUA. Astfel, schimbările stilistice aplicate variantei americane a lui ASX ar putea să ajungă în viitorul nu foarte îndepărtat și pe ASX-ul european. Pe lângă schimbările stilistice, ASX a primit și noutăți la interior.

Varianta redesenată a versiunii americane a lui ASX se bucură de noua parte frontală ”Dynamic Shield”, care va fi prezentă pe toate modelele viitoare ale constructorului cu trei diamante. Pe lângă noua grilă frontală, modelul se bucură și de un set de capace noi pentru oglinzile laterale și noi modele de jante din aliaj. La interior, modelul japonez are un nou volan, materiale noi pentru scaune și un nou sistem de comandă al climatizării.

Cei de la Mitsubishi l-au echipat pe fratele american al lui ASX cu un sistem audio cu ecran multimedia cu diagonala de 6.1 inch, pe lângă o oglindă centrală cu funcție automată antiorbire.

Urmareste Automarket
Varianta americană a lui Mitsubishi ASX are șapte airbag-uri în standard, asistență la pornirea în rampă și sistem de control al stabilității cu sistem de control al tracțiunii.
Modelul este cel mai bine vândut crossover al constructorului nipon. Pe piața din Europa, facelift-ul lui ASX ar putea să vină cu modificări similare la Salonul Auto de la Geneva, programat în luna martie a fiecărui an.

Via WCF

Comentarii (4)

  • mai bine il lasau asa
    11 0
  • dupa ne intrebam de ce creste piata sh. D-aia
    5 0
  • Infuzie de crom...
    1 0
  • crom e extrem de putin pe langa pata neagra, fara nici un sens
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru