Raliul Dakar

Marti, 30 Ianuarie | Motorsport

PREMIERĂ: Dacia Sandrider, prototipul care va alerga în Raliul Dakar

Dacia a publicat primele imagini și informații despre Sandrider, prototipul cu care intenționează să participe la Raliul Dakar în 2025. Mașina este echipată cu un motor V6, de 3.0 litri, cu 359 CP.
Vineri, 19 Ianuarie | Motorsport

Carlos Sainz câștigă Raliul Dakar 2024. Prima victorie la general pentru Audi

Carlos Sainz a câștigat Raliul Dakar 2024 cu prototipul electric Audi RS Q e-tron. Este a patra victorie pentru pilotul spaniol și prima pentru constructorul din Ingolstadt la cea mai dificilă cursă de rally raid din lume.
Miercuri, 03 Ianuarie | Modele noi

Noul Audi Q8 e-tron Edition Dakar: gardă la sol mai mare și preț de 120.000 de euro

Audi anunță o nouă ediție specială, inspirată de legendarul Raliu Dakar, pentru SUV-ul electric Q8 e-tron. Denumită Q8 e-tron Edition Dakar, această costă 120.000 de euro pe piața din Germania.
Miercuri, 18 Octombrie 2023 | Motorsport

Toyota și Honda vor concura în Raliul Dakar 2024 cu un buggy alimentat cu hidrogen

Toyota și Honda și-au unit forțele pentru dezvoltarea unui buggy cu motor termic alimentat cu hidrogen. Cu acest buggy, cele două mărci vor concura în ediția din 2024 a Raliului Dakar.
Luni, 03 Iulie 2023 | Motorsport

OFICIAL: Dacia va concura la Raliul Dakar, cu Sebastien Loeb la volan

Dacia va participa, din 2025, la legendarul Raliu Dakar. Mașina de competiție va fi pilotată de Sebastien Loeb (de 9 ori campion mondial de raliuri) și Cristina Gutierrez.
Miercuri, 18 Ianuarie 2023 | Motorsport

Mani Gyenes termină cea mai dură ediție a Raliului Dakar pe locul 11

Mani Gyenes a ajuns la finalul ediției din 2023 a Raliului Dakar și s-a clasat pe locul 11 în clasamentul Rally2 pentru piloți privați. După ce a parcurs cel mai dificil Dakar din Arabia Saudită, sătmăreanul a terminat pe locul 27 în clasamentul general.
Luni, 22 Noiembrie 2021 | Modele noi

Toyota va concura în Raliul Dakar cu o versiune de performanță GR Hilux

Pentru ediția din 2022 a faimosului rally raid, Toyota va concura cu o nouă versiune a lui Hilux. Se numește GR DKR Hilux T1+ și are un motor V6 de 400 de cai putere.
Marti, 26 Octombrie 2021 | Concepte

Studenții Skoda transformă crossover-ul Kamiq într-o mașină de raliu

Studenții Skoda au primit provocarea de a transforma crossover-ul Kamiq într-o mașină de raliu demnă de legendarul Raliu Dakar. Conceptul se află în primele faze de dezvoltare.
Vineri, 17 Ianuarie 2020 | Motorsport

Carlos Sainz se impune în Raliul Dakar 2020. Românul Mani Gyenes câștigă categoria Malle Moto, dedicată riderilor fără asistență tehnică

Carlos Sainz a câștigat ediția din acest an a Raliului Dakar și își trece în cont a treia victorie în cea mai dură competiție de rally-raid din lume. Riderul român Mani Gyenes se impune în categoria Malle Moto. Și Mani ajunge la a treia victorie în Dakar după cele din 2011 și 2015 la clasa Maraton.
Luni, 06 Ianuarie 2020 | Motorsport

Raliul Dakar 2020: Toyota și Mini se luptă pentru supremație în cea mai dură etapă de rally raid din lume

Cea mai dură competiție de rally raid din lume a debutat la finalul săptămânii trecute. Raliul Dakar 2020 se desfășoară în premieră în Arabia Saudită, iar concurenții vor avea de parcurs peste 7.800 de kilometri. Anul acesta, România este reprezentată de riderii Emanuel Gyenes și Marcel Butuza.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Motorsport

Alonso va concura în Raliul Dakar 2020: spaniolul va conduce un Toyota Hilux în competiția din Arabia Saudită

Fernando Alonso va concura în Raliul Dakar 2020 alături de Toyota și îl va avea drept coechipier pe Marc Coma. Competiția va avea loc pentru prima oară în Arabia Saudită.
Miercuri, 21 August 2019 | F1 TOP

Alonso are o nouă ambiție: program de pregătire de 5 luni pentru a concura cu Toyota în Raliul Dakar 2020

Fernando Alonso va participa la un program intensiv de teste de 5 luni în Europa, Africa și Orientul Mijlociu cu scopul de a concura pentru Toyota în Raliul Dakar din ianuarie 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 04 Aprilie 2019 | Motorsport

Raliul Dakar părăsește America de Sud: următoarele cinci ediții vor avea loc în Arabia Saudită

Arabia Saudită va găzdui următoarele cinci ediții ale Raliului Dakar, după ce organizatorii nu au ajuns la o înțelegere financiară cu statele din America de Sud.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Motorsport

Raliul Dakar 2019: Toyota și Mini se luptă pentru supremație în cea mai dură competiție de rally raid din lume

Cea mai dificilă competiție de rally raid din lume a debutat la începutul săptămânii. Raliul Dakar 2019 se desfășoară exclusiv în Peru, iar concurenții vor avea de parcurs peste 5.500 de kilometri. Și în acest an, România este reprezentantă de rider-ul Mani Gyenes.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | Motorsport

Sebastien Loeb și-a prezentat mașina cu care va concura la Raliul Dakar 2019: "Sunt motivat de lipsa de presiune"

Sebastien Loeb a prezentat pe o plajă din Olanda culorile modelului Peugeot 3008 DKR cu care va concura la Raliul Dakar în 2019.
Sambata, 19 Mai 2018 | Motorsport

Raliul Dakar 2019: cea mai dură competiție de rally-raid din lume se va desfășura exclusiv în Peru

Pentru prima dată în istorie, Raliul Dakar, cea mai dură competiție de rally-raid din lume, se va desfășura exclusiv pe teritoriul statului Peru. Bolivia, Chile și Ecuador au decis să nu se implice în ediția din 2019.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Motorsport

Prima zi de pauză în Raliul Dakar: Peugeot domină cea mai dură competiție de rally-raid din lume cu ajutorul lui Stephane "Mr. Dakar" Peterhansel

Raliul Dakar 2018 a poposit în La Paz, Bolivia, iar concurenții angrenați în cel mai dificil rally-raid din lume au parte de o zi de pauză. Stephane Peterhansel (Peugeot) are un avans de peste 25 de minute în clasamentul general și demonstrează încă o dată că merită să poarte numele de "Mr. Dakar".
Sambata, 06 Ianuarie 2018 | Motorsport

Start în Dakar 2018: Peugeot, Toyota și Mini se luptă la categoria Auto, iar România e reprezentată de Mani Gyenes la categoria Moto

Cea mai dificilă competiție de rally-raid din lume debutează sâmbătă, 6 ianuarie. Vor fi două săptămâni în care piloții vor ataca Anzii și dunele din America de Sud pe parcursul a 9000 de kilometri.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Motorsport

Raliul Dakar 2017, dominat de Peugeot: Peterhansel obține a 13-a victorie și termină în fața lui Loeb. Românul Mani Gyenes, locul 17 la clasa moto

Stephane Peterhansel a obținut a 13-a victorie în Raliul Dakar după ce i-a învins pe coechipierii săi de la Peugeot, Sebastien Loeb și Cyril Despres. Românul Mani Gyenes a ocupat locul 17 la clasa moto.
Marti, 29 Septembrie 2015 | Motorsport

Loeb va concura în Raliul Dakar 2016 pentru Peugeot

Sebastien Loeb va participa anul viitor pentru prima oară în Raliul Dakar şi va face pereche cu Carlos Sainz, Stephane Peterhansel şi Cyril Despres în cadrul echipei Peugeot.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Red Bull, VW, Mitsubishi, Subaru, Raliul Dakar, TDI, motorsport, Dakar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru