Prima schita oficiala a crossover-ului Mitsubishi

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.10.2009
Mitsubishi a publicat astazi prima schita oficiala a crossover-ului compact ce va debuta in luna martie la Geneva. Modelul va fi dezvoltat pe platforma actualelor Lancer si Outlander.

Mitsubishi a publicat astazi prima schita oficiala a crossover-ului compact, care urmeaza sa debuteze oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Asa cum va anuntam cu cateva zile in urma, modelul va prelua platforma folosita deja pentru Lancer si Outlander.

Conceptul Cx va sta la baza designului versiunii finale, aspectul frontal urmand sa fie dominat de noua filosofie a japonezilor, regasita deja pe Colt facelift, Lancer si Outlander facelift.

Noul model se vrea a fi un pas important facut de Mitsubishi in stabilirea noii sale identitati ca producator de automobile de pasageri si nu numai de vehicule 4x4, cum era privit pana in prezent. Japonezii nu vor renunta insa la o serie de vehicule destinate terenului accidentat cum sunt L200 si Pajero.

Noul crossover va fi propulsat de o serie de motorizari diesel eficiente si unitati pe benzina cu o capacitate cilindrica redusa. Surse neoficiale anticipeaza si o versiune de productie a motorului care anima conceptul Cx, un diesel de 1.8 litri, capabil sa ofere 134 de cai putere si un cuplu total de 280 Nm, disponibil de la 2000 de rotatii.

Desi va debuta pe Batranul Continent abia la Salonul de la Geneva, noul crossover va fi disponibil la vanzare, pe piata din Japonia, chiar din luna februarie, ceea ce inseamna ca primele informatii si imagini oficiale nu vor intarzia sa apara in lunile urmatoare.

Comentarii (4)

  • foarte tare
    in sfarsit ceva prospetime!Daca va fi in jurul a 20 000 eur,va avea succes!
    0 2
  • lucian
    ptr slv83
    unde reaq undeva la 20000=)))...va depasi lejer 30.000euro o sa vezi;)...
    0 1
  • nais
    La cat de urat si inestetic este OUTLANDER, sa vina mai rpd , poate seamana cu schita ca fac credit si il cumpar.
    1 2
  • Concept
    Va fi o revelatie ?!? Trebuie sa fii naiv sa crezi ca acest concept nu va avea succes ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru