Crossover Mitsubishi

Luni, 03 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini cu un nou SUV Mitsubishi. Debut în 10 august

Constructorul nipon de automobile a publicat un teaser video cu un viitorul crossover. Acesta va fi disponibil, inițial, în țările din ASEAN, dar ar putea fi comercializat și pe alte piețe.
Luni, 11 Mai 2015 | Modele noi

Şeful Mitsubishi: "Succesorul lui Evo va fi un crossover electric"

Tetsuro Aikawa, şeful Mitsubishi, a confirmat oficial debutul unui crossover electric în locul lui Lancer Evolution. Viitorul Evo promite să fie mai uşor şi mai rapid decât actualul model.
Marti, 19 Ianuarie 2010 | Modele noi

Crossover-ul Mitsubishi se va numi ASX in Europa

Versiunea europeana a crossover-ului dezvoltat de Mitsubishi se numeste ASX si va fi dezvaluita in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.
Joi, 29 Octombrie 2009 | Modele noi

Prima schita oficiala a crossover-ului Mitsubishi

Mitsubishi a publicat astazi prima schita oficiala a crossover-ului compact ce va debuta in luna martie la Geneva. Modelul va fi dezvoltat pe platforma actualelor Lancer si Outlander.
Marti, 27 Octombrie 2009 | Modele noi

Mitsubishi Outlander Sport debuteaza la Geneva

Mitsubishi va lansa in cadrul Salonului de la Geneva primul sau crossover compact, botezat Outlander Sport, bazat pe actuala generatie a modelului Lancer.

Tag-uri similare

Europa, Mitsubishi, Nissan Qashqai, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi ASX, Hyundai ix35, Mitsubishi Lancer, Crossover compact, crossover Mitsubishi, Batranul Continent
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru