Mitsubishi ASX

Miercuri, 24 Aprilie | Modele noi

Noul Mitsubishi ASX facelift: parte frontală revizuită

Mitsubishi a publicat imagini oficiale cu noul ASX facelift, identic la nivel tehnic cu Renault Captur. Noul model primește o parte frontală revizuită și aceleași motorizări văzute la Captur.
Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Mitsubishi nu va mai importa Outlander, Eclipse Cross și ASX în Europa începând din septembrie

Mitsubishi va renunța la importul modelelor Outlander, Eclipse Cross și ASX în Europa începând din luna septembrie, pentru că acestea nu respectă noile standarde de emisii, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 21 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Un nou teaser cu viitorul Mitsubishi Engelberg Tourer: conceptul niponilor debutează la Geneva alături de SUV-ul ASX

Mitsubishi a publicat un nou teaser cu viitorul concept electric Engelberg Tourer. Prototipul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva alături de noul ASX și de pick-up-ul L200 facelift.
Marti, 12 Februarie 2019 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu viitorul Mitsubishi ASX: design nou, sisteme de siguranță moderne și fără motorizări diesel

Noul Mitsubishi ASX va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului nipon va primi un design nou, un sistem de infotainment modern și o singură motorizare pe benzină.
Sambata, 24 Noiembrie 2018 | Intern

Mitsubishi recheamă în service în România toate SUV-urile echipate cu sistem de asistență la frânarea de urgență

Mitsubishi a anunțat că va rechema în service toate SUV-urile echipate cu sistem de asistență la frânarea de urgență, iar japonezii vor remedia și un posibil defect la controlul stabilității. În total sunt afectate 275 de unități în România.
Marti, 28 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Mitsubishi Eclipse Cross: imagini și detalii oficiale cu noul rival al lui Nissan Qashqai

Mitsubishi a dezvăluit oficial noul Eclipse Cross, un crossover de segment compact, care se va duela cu Nissan Qashqai. Spre mirarea multora, noul Eclipse Cross nu va scoate de pe piață actualul ASX.
Marti, 14 Februarie 2017 | Modele noi

Mitsubishi reintră în joc: Eclipse Cross este un SUV compact care se va bate cu Nissan Qashqai

Mitsubishi a anunțat numele noului său SUV compact. Acesta se va numi Eclipse Cross și va fi lansat la începutul lunii martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 24 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Mitsubishi se joacă de-a ”escapada în off-road” cu două modele speciale: L200 și ASX Geoseek

Mitsubishi va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva o versiune specială, botezată Geoseek, pentru modelele ASX și L200, pick-up-ul proaspăt lansat anul trecut.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Modele noi

Mitsubishi pune piciorul în prag: ”Ne concentrăm pe SUV-uri și abandonăm Lancer”

Mitsubishi a decis să schimbe macazul. Va renunța la mai multe modele actuale, printre care și Lancer. Japonezii privesc cu încredere spre segmentul SUV-urilor.
Luni, 20 Mai 2013 | Siguranta

SUA: un nou tip de test de siguranţă le creează probleme SUV-urilor populare europene

Testul de siguranţă Frontal Small Overlap, care simulează un impact cu un copac, lasă repetente nume mari din lista de SUV-uri compacte europene. X1, CR-V, CX-5, Tiguan, Sportage şi ix35 s-au prezentat slab, în timp ce Subaru Forester şi Mitsubishi ASX au trecut testul.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Premii auto

Dacia Lodgy şi Ford B-Max, nominalizate pentru Car of the Year 2013

Două modele apropiate de România se află între maşinile nominalizate la Car of the Year 2013. Lodgy şi B-Max vor avea însă de înfruntat nume grele ale industriei auto, precum VW Golf, BMW Seria 3, Audi A3 sau Mercedes A-Klasse.
Vineri, 07 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mitsubishi ASX facelift – prima imagine a modelului aşteptat la Paris

Mitsubishi a prezentat astăzi o imagine care anticipează faceliftul actualului ASX în cadrul Salonului Auto de la Paris. Crossover-ul va fi supus unor modificări estetice minore.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 August 2012 | General

Consum-record cu un Mitsubishi ASX diesel: 3.67 litri/100 km şi 1852 de kilometri cu un singur plin

3.67 de litri/100 km. Acesta este consumul oficial pe care l-a înregistrat elveţianul Felix Egolf în trafic real la volanul unui Mitsibishi ASX 1.8 DI-D standard.
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | Modele noi

Mitsubishi ASX facelift - primele imagini şi informaţii oficiale

Mitsubishi a expus la Salonul de la New York faceliftul lui ASX, cunoscut pe piaţa din SUA sub numele de Outlander Sport. Modelul este revizuit discret la nivel exterior, interior şi mecanic.
Joi, 29 Martie 2012 | Modele noi

Mitsubishi ASX va primi un facelift la Salonul de la New York

Mitsubishi a anunţat că va prezenta la Salonul Auto de la New York o versiune revizuită a crossover-ului ASX. Modelul va suferi modificări estetice, dar şi mecanice
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Mediu

STUDIU: Mitsubishi ASX are cel mai toxic interior, Honda Civic cel mai "prietenos"

Un studiu desfăşurat anual în SUA a scos la iveală cele mai toxice interioare auto ale perioadei 2011-2012. Pe primul loc se află Mitsubishi Outlander Sport, omologul american al lui ASX, în vreme ce la polul opus se situează Honda Civic.
Luni, 20 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Peugeot 4008 - galerie foto completă, informaţii tehnice şi detalii

Fratele din partea celor de la Peugeot al lui Mitsubishi ASX se prezintă într-o galerie foto completă. Noul SUV compact va fi lansat la Geneva şi apare pe piaţă în acest an.
Vineri, 30 Septembrie 2011 | Modele noi

Citroen C4 Aircross, primele imagini oficiale

Citroen a prezentat astăzi noul C4 Aircross. Modelul este un crossover compact bazat pe Mitsubishi ASX, dar schimbat complet la interior şi la exterior.
Luni, 25 Iulie 2011 | Modele noi

Peugeot lansează 4008 - fratele lui Mitsubishi ASX - la Frankfurt

Un oficial Puegeot a dezvăluit că vom asista la dezvăluirea modelului 4008 în cadrul Salonului de la Frankfurt. Crossover-ul va avea la bază Mitsubishi ASX.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | Modele noi

Peugeot RXC şi Citroen C-Crossback, fraţii francezi ai lui Mitsubishi ASX

Peugeot şi Citroen vor dezvolta până în 2013 propriile variante ale SU-ului Mitsubishi ASX. De această dată, francezii vor încerca să estompeze pe cât posibil asemănările cu japonezul.

Tag-uri similare

Mitsubishi, Nissan Qashqai, Mitsubishi ASX, Hyundai ix35, ASX, crossover Mitsubishi, Mitsubishi RVR, poze Mitsubishi ASX, poze Mitsubishi Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru