Imagini cu un nou SUV Mitsubishi. Debut în 10 august

de Alexandru Monenciu
Luni, 03.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul nipon de automobile a publicat un teaser video cu un viitorul crossover. Acesta va fi disponibil, inițial, în țările din ASEAN, dar ar putea fi comercializat și pe alte piețe.

Cele 10 țări din regiunea ASEAN (Asociația Națiunilor din Sud-Estul Asiei) sunt foarte importante pentru Mitsubishi. Tocmai de aceea, niponii pregătesc un nou crossover care urmează să fie comercializat acolo.

Primele imagini le-am văzut în luna mai. Acum, japonezii au publicat un nou teaser video, dar și câteva informații proaspete despre acest crossover care va fi prezentat în 10 august. 

Bazat pe conceptul XFC, de anul trecut, noul model Mitsubishi va avea o gardă la sol de 222 milimetri, dar și câteva moduri de rulare speciale pentru teren accidentat. Acestea sunt Mud și Gravel.

De asemenea, va fi echipat cu sistemul de distribuire a cuplului Active Yaw Control.

Pentru interior, constructorul asiatic a pregătit un sistem audio Yamaha, dar și două display-uri pentru instrumentarul de bord digital și pentru sistemul multimedia.

Așa cum spuneam, inițial, acest nou crossover Mitsubishi va fi disponibil în țările din ASEAN. Dar, susțin reprezentanții companiei, dacă se va dovedi popular, ar putea fi comercializat și pe alte piețe.

via Mitsubishi

Comentarii (4)

  • Lasati-ma sa ghicesc. Mitsubishi Austral.
    7 1
  • Securistan
    Guvernul a adoptat un proiect de lege care stabileşte tarifele rutiere. Noua rovinietă „TollRO” va fi plătită în funcţie de distanţă şi de norma de poluare. Măsurile vor intra în vigoare din 2026.
    4 3
  • Seriff
    @Securistan hai nu zau, cred ca se bucura sufletul tau bolsevic comunist. Mars in Rusia cu prostiile tale.
    0 6
  • @sheriff
    o sa-ti iasa motorina pe urechi?!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru