Mitsubishi prezintă noul Xforce. SUV-ul compact nu va fi oferit în Europa

de Alexandru Monenciu
Joi, 10.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic de automobile prezintă noul Xforce, un SUV compact care urmează să fie produs în Indonezia. Acesta nu va fi oferit pe piața din Europa.

La finalul lunii iulie, Mitsubishi a publicat o serie de imagini cu un nou SUV compact care la acea vreme nu avea încă un nume. Acum a venit momentul să aflăm toate informațiile despre acest model, botezat între timp Xforce.

Mitsubishi Xforce are o lungime de 4.390 milimetri, o lățime de 1.810 milimetri, 1.660 mm sunt trecuți în dreptul înălțimii, iar ampatamentul măsoară 2.650 milimetri.

Trecând peste designul exterior, pe care îl cunoaștem deja și știm că s-a inspirat din conceptul Mitsubishi XFC, noul Xforce propune la interior un display central de 12.3 inch pentru sistemul multimedia și un instrumentar de bord digital, cu ecran de 8 inch.

Totodată, reprezentanții companiei mai țin să menționeze o tapițerie rezistentă la pete și sistemul audio Yamaha cu 8 incinte.

SUV-ul compact este echipat cu un motor de 1.5 litri, aspirat natural, care dezvoltă 105 CP și 141 Nm. Unitatea vine în compania unei transmisii CVT, iar puterea este livrată exclusiv punții față.

Chiar și așa, cel de la volan are la dispoziție moduri de rulare ca Wet, Gravel și Mud, dar și o gardă la sol de 222 mm.

Acestea se vor dovedi mai mult decât folositoare, pentru că noul Mitsubishi Xforce va fi disponibil în regiuni ca ASEAN, Asia de Sud, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa.

Așadar, el nu va ajunge în Europa.

Mai mult, noul Xforce va fi produs în Indonezia, la uzina Mitsubishi Motors Krama Yudha.

via Mitsubishi

Comentarii (5)

  • lol
    Singurul model mitsubishi care nu este oribil...nu va fi vandut in europa.
    Ce-ar fi ca mitsubishi sa isi puna lacat la fabrici si sa plece lumea acasa, Sa isi vada de treaba cu chestia asta complicata, constructia de masini.
    7 0
  • Seriff
    @Alin pai Mitsubishi vinde bine mersi in Asia, in America, unde nu sunt norme idioate de poluare, de-aia au si plecat initial, asa o sa faca si Ford in curand, de cat sa isi bata capul cu asa ceva mai bine vand unde nu ii intreaba nimeni nimic de noxe si alte aberatii.
    5 3
  • Serif daca reducerea noxelor e o aberatie pentru ei pot pleca linistiti. Sa plece acolo unde pot face ce vor cu sanatatea oamenilor.
    0 3
  • Seriff
    @Haha adevarul e ca de la noile masini euro 6 sanatatea ta e pusa in pericol, ce gandire, oare cum ai supravietuit pana acum?
    3 1
  • Tribul
    În Europa doar schimbă siglă Renault cu cea Mitsubishi, nu se deranjează cu modele total diferite.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru