Crossover compact

Miercuri, 18 Noiembrie 2015 | Modele noi

Infiniti QX30, crossoverul premium compact care luptă cu BMW X1 şi Audi Q3

Infiniti QX30 este modelul cu care japonezii debutează în segmentul crossover compact pentru a lupta cu BMW X1 şi Audi Q3. Lansarea pe piaţă este programată la jumătatea anului 2016.
Sambata, 09 Octombrie 2010 | General

Renault va dezvolta un nou crossover compact

Patrick Pelata, directorul Renault, a dezăluit în cadrul unui interviu acordat publicaţiei germane Automobilewoche că producătorul francez doreşte să dezvolte un nou crossover compact.
Sambata, 10 Iulie 2010 | Economic

Nissan a înregistrat 11.000 de comenzi pentru Juke

La doar o lună de la lansarea pe piaţa din Japonia, Nissan Juke se bucură de un număr mare de admiratori. Până în prezent constructorul nipon a înregistrat 11.000 de comenzi pentru crossoverul compact.
Marti, 27 Octombrie 2009 | Modele noi

Mitsubishi Outlander Sport debuteaza la Geneva

Mitsubishi va lansa in cadrul Salonului de la Geneva primul sau crossover compact, botezat Outlander Sport, bazat pe actuala generatie a modelului Lancer.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Primul spot publicitar pentru Skoda Yeti

Skoda a publicat primul spot publicitar al modelului Yeti pe piata din Germania. Primul crossover compact din istoria cehilor a fost lansat in primavara la Geneva.

Tag-uri similare

Skoda, Mitsubishi, crossover, Mitsubishi Outlander, Yeti, Crossover compact, crossover Mitsubishi, ceh, Mitsubishi Outlander Sport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru