VIDEO: Primul spot publicitar pentru Skoda Yeti

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.09.2009
Skoda a publicat primul spot publicitar al modelului Yeti pe piata din Germania. Primul crossover compact din istoria cehilor a fost lansat in primavara la Geneva.

Comentarii (6)

  • aoleu ! skoda yeti... fugiiiiiti !!!
    au anticipat ei bine... e horror masina ! vreti sa nu mai dorm noaptea?
    9 8
  • Ce gluma buna
    adevarat crossover, mai ales cu motorul de 1,2 si FWD :)))
    8 8
  • Das Reich
    Discutiile sunt subiective, daca vi se pare horror inseamna ca voi faceati pe voi cand vedeati Oltcit, Dacia berlina si inca tresariti cand vedeti Logan. Daca voi v-ati nascut in Mercedes asta e va dati cu parerea, daca avea motor de 3,5 era varza ca consuma mult daca are 1,2 e varza ca e prea mic.
    Parerea mea e ca arata foarte bine ca design sper sa fie la fel de fiabia ca Octavia si raport calitate/pret nu va avea rival.
    3 6
  • GROAZNIC...
    Daca o fi la fel de "buna" ca Octavia 2 atunci o sa trebuiasca sa va luati o casa pe langa reprezentantele Skoda ca eu m-am saturat de cate ori i-am vizitat...masina noua sa cada cutia la 26000km si directia la 31000 si mi-au spus ca astea sunt probleme frecvente sa nu imi fac griji...atunci va las pe voi sa va luat Skoda.
    Referitor la Yeti...este urata cu spume...ce sa mai...e praf masina!!!
    4 3
  • Opinie
    Spotul asta-i de 2 luni pe TV. La nemti si pe Eurosport.
    1 0
  • @ Das Reich
    Motorul de 1,2 consuma cam cu 2 litrii mai putin decat cel de 3,2, dar performantele sunt inexistente, mai ales pe caroserie de crossover.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru