Yeti

Marti, 21 August 2018 | Industrie

Sărbătoare la Skoda: cehii au ajuns la o producție de un milion de SUV-uri de la lansarea lui Yeti încoace

Skoda a ajuns la o producție totală de un milion de SUV-uri, în aproape 10 de ani de activitate pe acest segment. Lansat în 2009, Skoda Yeti a fost primul SUV al constructorului din Mlada Boleslav.
Marti, 09 August 2016 | Industrie

Yeti caută yankei: Skoda se pregătește de relansarea pe piața din Statele Unite

Anul 2017 va fi unul important pentru viitorul mărcii Skoda, care va lua o decizie legată de momentul relansării în Statele Unite. Skoda a fost prezentă ultima oară în SUA în anii '60.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Industrie

Skoda: "2014 va fi primul an din istoria noastre în care vom vinde peste un milion de unităţi"

Skoda se pregăteşte să înregistreze cel mai bun an comercial din istoria sa de 119 ani. Marca din Mlada Boleslav previzionează producţia şi vânzarea a peste un milion de unităţi în 2014.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Skoda a înregistrat nouă luni de creştere consecutivă a vânzărilor

Cei de la Skoda au înregistrat cel mai bun rezultat de vânzări din luna mai obţinut vreodată în istoria companiei din Cehia. Modelele Octavia şi Rapid au fost cele care le-au adus noi clienţi celor de la Skoda.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Intern

Skoda va sponsoriza trei evenimente sportive în România: Prima Evadare, Skoda Velo Challenge şi Triatlon Challenge Mamaia

Importatorul mărcii Skoda în România a anunţat că va sponsoriza trei evenimente sportive derulate la noi în ţară. Două dintre ele sunt concursuri de ciclism, sport sponsorizat de Skoda la nivel internaţional, în timp ce al treilea este un triatlon care include şi o probă pe bicicletă.
Joi, 30 August 2012 | Modele noi

Skoda Yeti primeşte o ediţie specială în cinstea Olimpiadei de la Soci

Skoda celebrează Olimpiada de Iarnă din 2014 cu o ediţie specială a lui Yeti. Aceasta debutează anul viitor pe piaţa din Rusia şi vine cu câteva elemente exclusive.
Miercuri, 02 Mai 2012 | Tuning

Germania: Un tuner oferă jante de 22 inch pentru Skoda Yeti

Nemţii de la Delta 4x4 au prezentat un pachet inedit pentru Skoda Yeti. Acesta este compus dintr-un bullbar cromat şi un set de jante din aliaj cu diametrul de 22 de inch.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | Modele noi

Skoda extinde gama Yeti: Urmează rivali pentru Qashqai şi Qashqai+2

Skoda vrea să lanseze patru modele noi în următorii ani, toate de nişă. Vorbim de două monovolume şi de două SUV-uri, cele din urmă fiind realizate în baza gamei Yeti.
Miercuri, 08 Iunie 2011 | Modele noi

Skoda aniversează producţia a 100.000 de unităţi Yeti

Skoda Yeti aniversează 100.000 de unităţi produse în doi ani de existenţă. Modelul s-a bucurat de o creştere a vânzărilor în primul sfert al anului 2011.
Joi, 05 Mai 2011 | Intern

Skoda organizează pe 5 iunie un concurs de biciclete în Pădurea Băneasa

Skoda va organiza un concurs de mountainbiking în Pădurea Băneasa pe 5 iunie. Acesta le este dedicat corporaţiilor şi se dispută între echipe de patru persoane, care lucrează în ştafetă.
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Top Gear compară Skoda Yeti cu Maybach şi cu Ferrari 308

Jeremy Clarkson a comparat Skoda Yeti la diferite criterii cu Maybach 57 şi Ferrari 308 într-un test inedit. Rezultatele au fost neaşteptate.
Miercuri, 15 Septembrie 2010 | Siguranta

Impact frontal defazat la 90 km/h între Skoda Yeti şi Superb Combi

Cehii de la Skoda au făcut un experiment special în cadrul Skoda Safety Day: au organizat un accident frontal defazat la 90 km/h între un Yeti şi un Superb Combi. Iată care au fost rezultatele!
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | General

Skoda sponsorizeaza din nou Campionatul Mondial de Hochei

Campionatul Mondial de Hochei pe gheata va fi sponsorizat pentru cea de-a 18-a oara de cehii de la Skoda. Acestia vor furniza 40 de vehicule pentru sprijin si isi vor promova produsele in cadrul competitiei.
Duminica, 06 Septembrie 2009 | Tuning

Cobra a lansat un pachet de accesorii pentru Skoda Yeti

Skoda Yeti a primit un pachet de accesorii estetice de la Cobra Technology&Lifestyle. Kit-ul este disponibil in doua versiuni, care prezinta un design diferit.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Primul spot publicitar pentru Skoda Yeti

Skoda a publicat primul spot publicitar al modelului Yeti pe piata din Germania. Primul crossover compact din istoria cehilor a fost lansat in primavara la Geneva.
Miercuri, 26 August 2009 | Siguranta

Vezi ultimele modele "premiate" cu 5 stele la EuroNCAP!

In cadrul ultimei sesiuni de teste de siguranta, EuroNCAP a acordat cinci stele modelelor VW Polo, Kia Sorento, Honda Insight, Toyota Prius, Subaru Legacy, Skoda Yeti si Renault Grand Scenic.
Vineri, 14 August 2009 | Modele noi

Opel ar putea crea un rival pentru Skoda Yeti, bazat pe Corsa

Desi situatia marcii Opel este inca sub semnul intrebarii, germanii iau in considerare continuarea dezvoltarii SUV-ului bazat pe Corsa. Modelul ar putea fi lansat abia dupa ce Opel isi revine din situatia financiara actuala.
Luni, 27 Iulie 2009 | Industrie

Skoda va asambla noul Yeti la o uzina din India

Skoda ar putea produce noul Yeti la uzina indiana Aurangabad, unde in prezent mai iau nastere modelele Octavia, Superb si Laura.
Vineri, 03 Iulie 2009 | General

Skoda sustine si anul acesta Turul Frantei

Skoda a anuntat ca si anul acesta, pentru a sasea oara consecutiv, va sustine Turul Frantei. Vedeta editiei din acesta an va fi cu siguranta noul Skoda Yeti.
Marti, 03 Martie 2009 | GENEVA 2009

Oficial: Skoda Yeti, primul SUV compact din istoria cehilor

Skoda debuteaza pe un nou segment de piata odata cu dezvaluirea noului model Yeti, un SUV compact care imprumuta tractiune integrala de la Volkswagen.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Fiat, Honda, Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru