VIDEO: Top Gear compară Skoda Yeti cu Maybach şi cu Ferrari 308

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.01.2011
Jeremy Clarkson a comparat Skoda Yeti la diferite criterii cu Maybach 57 şi Ferrari 308 într-un test inedit. Rezultatele au fost neaşteptate.

Comentarii (17)

  • Pffff
    Nu pot sa cred ca imi place Skoda Yeti. Super masinuta.
    24 16
  • Bentley
    Low cost - Expensive?
    Oare cat a primit Top Gear de la Skoda pt reportajul asta? Cu cat le cresc vanzarile de acum? :)
    17 10
  • yeti
    am si e superba are deja 1an, nicio problema, singurul minus pt ca am si familie si doi copii : portbagajul =dar nu o problema fff mare = pt concediu portbagaj deasupra
    11 11
  • Scepticul
    Trasa de par
    Nu vad la care test n-ar fi trecut chiar si Dusterul!
    Asta e prea de tot, cred ca VAG a plusat puternic la episodul asta...
    21 9
  • gps
    Mi-a placut faza cu GPSul din prima parte:))
    11 10
  • patrick
    cine stie.....?
    un link unde pot sa vad tot episodul top gear?
    7 5
  • Vasilica
    Daaaaaaaaa
    Cu sacii eu luat banii astia de la TG.Normal ca numai un ruman poate avea o gandire asa primitiva!!Frustari de parveniti
    8 16
  • mda
    Imi pare rau pentru voi daca credeti ca Top Gear s-ar preta vreodata sa faca reclama la o anumita marca sau alte romanisme din astea. Asta e stilul lor, intotdeauna fac teste deosebite de cele clasice si mereu obtin rezultate surprinzatoare. Tin minte ca a fost la un moment dat Fiat Panda vs Q7 sau alta magaoaie din asta...
    10 12
  • claudiu
    bune skodele*
    nu stiu ce sa zic , nu s-ar preta BBC sa i-a niste sume amarate pentru a face reclama unei anumite firme producatoare de masini, zic sume amarate deoarece in cazul in care s-ar afla ceva li s-ar cam duce popularitatea si credibilitatea . Am si eu o octavie 2 fl de cateva luni , cu un mic diesel de 1.6 si merge brici pe drumuri de tara , nu ai treaba cu ea si acum o sa imi zica patriotii* ca loganul are garda la sol mai mare , probabil ca o fi mai mare insa confortul oferit de skoda merita orice banut. r3.
    7 12
  • spaga
    primesc toti indiferent de natie numai ca nu se si lauda cu asta , ei fac doar ,,lobby''
    11 2
  • sigur ca nu
    la ei se numeste ca fac ,,lobby'' - au fost si in occident destule cazuri nu este specific doar Romaniei
    12 0
  • Dallas
    PE BUNE CA ESTE FACTURA - nu am vazut in Bucuresti NICIUNAA
    Nu am vazut in Bucuresti NICIUNAA, in afara de alea de la dealer cu care se dau ei pt reclama. Masina esteeee CIUDATA - asta cred ca-i cel mai bun cuvant pt ea. O vizibilitate indoielnica pe geamurile laterale si parbriz spate, o grada la sol discutabila (un Roomster oleaca mai inalt) si niste PRETUURI. In plus hranim gurile altora, in timp ce conationali de-ai nostri (fabric asi industriil-serviciile orizontale sunt dati afara pt ca nu sunt comenzi -) Pe aceasta linie de idee am o intrebare; Oare cat de tembeli putem fi ???? - as aca natiune. Niste snaobi si niste taranoi care nu pana demult umblam descullti pe ulitza si manan gastele la pascut. CUMPARATI BA NENE PRODUSE FACUTE IN RO. !!! -
    16 7
  • Reclama sau nu , cei de la Top Gear si-au demonstrat , chiar si prin metode neconventionale , de multe ori precizarile , si bune si rele + fara "prosteala" nu e audienta ( ma rog , nu in sensu de porcarie ) , iar ce fac ei nimeni nu face mai bine , d-asta este cea populara emisiune auto din lume . Cat despre masina , cred ca trebuie sa fii prea imbecil sa o critici dupa ce ai urmarit ambele episoade . No offence .

    Off Topic : As vrea sa fiu in locul celui "mazgalit" , chiar si cu "avariile" de pe spate si riscul unui tatuaj prost facut , merita onoarea la o asemenea emisiune despre o asemenea masina si nu zic fiindca as sunt fan VAG .
    2 9
  • Este criza si la BBC!
    Urmaresc TG de prea mult timp pt ca aceast episod sa nu mi se para extrem de ciudat. Realizarea ca de obicei de exceptie, insa cred ca pe video ar fi trebuit sa apara (in coltul ecranului) un mare "P".
    11 2
  • ...
    tare faza la 7:20 in primul clip:))
    0 1
  • without number without number
    Avand in vedere ca Yeti e cel mai prost vandut produs de la Skoda ( in Romania nu am vazut Yeti numai in reprezentanta, in Anglia nici atat), episodul pare sa semene foarte mult cu o reclama inutila. Pentru ca numai niste oameni mai scurti la minte ar lua in serios asa ceva. Sa nu credeti ca toti proprietarii de Maybach, Ferrari, Land Rover isi cumpara acuma Skoda. Adica, dupa 4 ani de la lansare isi da seama lumea ca e buna masina?
    2 1
  • dane, nu e asa de vechi, nu e d 4 ani
    eu din pacate nu am ajuns sa mai vad clipurile, asa ca daca cineva stie unde se mai pot vedea sa imi zica si mie, dar din ce citesc aici pare cam ciudat, mai ales dupace clarkson asta critica dur marci si modele de top sa ii placa asta, dar na... nu stii niciodata.teoretic nu ar trebui sa se preteze sa faca reclama, dar pana la urma is oameni si ei, nu is Dumnezeu. nu e vorba ca doar la noi se ia mita si spaga, dar la noi e mai des intalnita (cu mult mai des) si la noi se afla.
    si pt dallas...dece sa iau produse romanesti? si daca is proaste si nu imi plac (aici vorbesc in general) trebuie sa le iau doar k is romanesti? dece crezi k nu se vand, k is mai scumpe si mai proaste ca cele straine. si asta e deja comunism, sa iau doar k is romanesti, indiferent k is mai scumpe, proaste si nu imi plac efectiv, sau k imi permit sa imi cumpar ceva cu mult mai scump, gandire de copil retardat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru