Skoda sponsorizeaza din nou Campionatul Mondial de Hochei

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 21.04.2010
Campionatul Mondial de Hochei pe gheata va fi sponsorizat pentru cea de-a 18-a oara de cehii de la Skoda. Acestia vor furniza 40 de vehicule pentru sprijin si isi vor promova produsele in cadrul competitiei.

Cehii de la Skoda sunt din nou sponsorii oficiali principali ai campionatului mondial IIHF de Hochei pe gheata. Skoda este sponsorul oficial al acestui campionat de 18 ani, iar in cadrul editiei 2010 acestia vor furniza 40 de vehicule care vor constitui flota campionatului mondial International Ice Hockey Federation. Colaborarea dintre Skoda si IIHF este cea mai indelungata actiune de sponsorizare principala a vreunui campionat mondial sportiv, aceasta fiind confirmata oficial ca record mondial deja in 2007 de cei de la Guiness World Records.

Flota de 40 de automobile a campionatului mondial IIHF 2010 este compusa din modele Yeti, Octavia Combi, Superb si Superb Combi. Vehiculele de culoare alba au fost predate in aprilie 2010, in cadrul salonului "Auto Mobil International" si vor vi utilizate in timpul campionatului pentru transferul invitatilor oficiali si VIP. Datorita aspectului unitar, cu sigla campionatului mondial IIHF 2010, cu sigla marcii Skoda si cu inscriptionarea "Skoda Team", precum si asteagurilor campionatului mondial de la portiere, aceste masini vor atrage atentia in traficul cotidian al oraselor in care se disputa meciurile.

"IIHF 2010 este punctul culminant sportiv al anului, fiind astfel platforma ideala pentru noi ca sa ne prezentam masinile publicului mondial.

Hocheiul pe gheata simbolizeaza dinamism, dedicatie, solutii inteligente si atractivitate. Si in cel de-al 18-lea an de sponsorizare principala, exact acestea sunt valorile pe care le asociem in mod neintrerupt cu marca si cu produsele noastre. Suntem onorati sa ne prezentam automobilele la cel mai mare eveniment sportiv al anului 2010 din Germania – deosebit de mandri suntem, bineinteles, ca avem posibilitatea de a participa la Gelsenkirchen, atunci cand fanii hochei-ului pe gheata din toata lumea vor incerca realizarea unui record mondial de o astfel de anvergura.", a declarat Jaroslav Cerny, purtatorul de cuvant al Skoda Auto.

Marca din Mlada Boleslav se va prezenta prin actiuni de promovare atat la interior, cat si la exterior, prin reclame sub gheata si pe mantinela, precum si cu cate doua masini care vor fi expuse in vizorul camerelor TV, in spatele mantinelelor fiecarei arene. Suplimentar, Skoda Auto este partenerul traditional al echipei nationale cehe si al celei slovate – sigla Skoda va impodobi castile si tricourile jucatorilor.

Mai mult chiar, in acest an si echipele nationale ale Norvegiei, Danemarcei si Italiei vor juca in campionat ca echipe Skoda. In plus, fanilor acestor echipe le vor fi oferite cadouri speciale fanilor hocheiului pe gheata din intreaga lume.

Via | Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru