Superb Combi

Joi, 06 Mai 2021 | Industrie

Skoda ajunge și în Noua Zeelandă. A fost livrat primul exemplar Superb Combi pentru poliția locală

Skoda a anunțat livrarea primului exemplar Superb Combi către forțele de ordine din Noua Zeelandă. În total, polițiștii neozeelandezi vor primi peste 2.000 de unități, conform contractului cu producătorul din Mlada Boleslav.
Marti, 26 Mai 2015 | Modele noi

Skoda Superb Combi debutează cu un portbagaj de 660 de litri

Skoda a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Superb Combi. Portbagajul modelului este de 660 de litri şi spaţiul de încărcare poate atinge un volum maxim de 1.950 de litri.
Luni, 06 Iunie 2011 | Modele noi

Skoda anunţă versiunea Laurin&Klement a lui Superb Combi

Salonul Auto de la Brno va marca debutul pachetului Laurin&Klement pentru Skoda Superb şi Superb Combi. Acesta este oferit doar în compania unor motorizări şi reprezintă vârful gamei Superb.
Miercuri, 15 Septembrie 2010 | Siguranta

Impact frontal defazat la 90 km/h între Skoda Yeti şi Superb Combi

Cehii de la Skoda au făcut un experiment special în cadrul Skoda Safety Day: au organizat un accident frontal defazat la 90 km/h între un Yeti şi un Superb Combi. Iată care au fost rezultatele!
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | General

Skoda sponsorizeaza din nou Campionatul Mondial de Hochei

Campionatul Mondial de Hochei pe gheata va fi sponsorizat pentru cea de-a 18-a oara de cehii de la Skoda. Acestia vor furniza 40 de vehicule pentru sprijin si isi vor promova produsele in cadrul competitiei.
Joi, 25 Martie 2010 | Intern

Skoda a lansat noul Superb Combi in Romania

Skoda Superb Combi a fost lansat oficial pe piata din Romania. Modelul are un pret de pornire de 20.403 euro cu TVA inclus si este oferit alaturi de o reducere speciala, care scade pretul de achizitie la 18.281 de euro cu TVA inclus.

Tag-uri similare

Skoda, Romania, vanzari Skoda, Skoda Superb Combi, Superb Combi, dealer Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru