Skoda Superb Combi

Sambata, 09 Iulie 2016 | General

Mașinile prezentului sunt adevărate rachete: Skoda Superb Kombi câștigă o liniuță cu Lamborghini Countach și Lotus Esprit

Pentru a demonstra tuturor că noul Superb este o mașină rapidă, nu doar încăpătoare, Skoda a pus versiunea de 280 de cai putere față în față cu supercaruri ale secolului trecut. Deznodământul este ușor de intuit.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noul Skoda Superb Combi revine cu noi imagini

Skoda a publicat o galerie foto cuprinzătoare a noului Superb Combi, model aşteptat să fie expus în faţa publicului cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, în toamna acestui an.
Marti, 26 Mai 2015 | Modele noi

Skoda Superb Combi debutează cu un portbagaj de 660 de litri

Skoda a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Superb Combi. Portbagajul modelului este de 660 de litri şi spaţiul de încărcare poate atinge un volum maxim de 1.950 de litri.
Vineri, 13 Martie 2015 | Modele noi

Skoda Superb Combi se va lansa oficial în luna septembrie

Varianta cu portbagaj generos a modelului Skoda Superb a fost confirmată pentru lansare anul acesta. Ea va sosi în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, însă primele imagini vor apărea la mijlocul acestei veri.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Modele noi

Skoda Superb Combi Outdoor, o nouă versiune a modelului ceh

Cehii de la Skoda au prezentat o nouă versiune a lui Superb Combi facelift. Vorbim despre pachetul Outdoor, disponibil în compania oricărei versiuni în afară de Greenline.
Marti, 05 Iunie 2012 | Modele noi

Skoda Superb Combi Outdoor - propunerea cehilor pentru teren accidentat

Skoda a introdus în gama break-ului Superb Combi un pachet complet nou, botezat Outdoor. Acesta oferă o protecţie suplimentară în zona inferioară a break-ului.
Luni, 06 Iunie 2011 | Modele noi

Skoda anunţă versiunea Laurin&Klement a lui Superb Combi

Salonul Auto de la Brno va marca debutul pachetului Laurin&Klement pentru Skoda Superb şi Superb Combi. Acesta este oferit doar în compania unor motorizări şi reprezintă vârful gamei Superb.
Miercuri, 15 Septembrie 2010 | Siguranta

Impact frontal defazat la 90 km/h între Skoda Yeti şi Superb Combi

Cehii de la Skoda au făcut un experiment special în cadrul Skoda Safety Day: au organizat un accident frontal defazat la 90 km/h între un Yeti şi un Superb Combi. Iată care au fost rezultatele!
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | General

Skoda sponsorizeaza din nou Campionatul Mondial de Hochei

Campionatul Mondial de Hochei pe gheata va fi sponsorizat pentru cea de-a 18-a oara de cehii de la Skoda. Acestia vor furniza 40 de vehicule pentru sprijin si isi vor promova produsele in cadrul competitiei.
Joi, 25 Martie 2010 | Intern

Skoda a lansat noul Superb Combi in Romania

Skoda Superb Combi a fost lansat oficial pe piata din Romania. Modelul are un pret de pornire de 20.403 euro cu TVA inclus si este oferit alaturi de o reducere speciala, care scade pretul de achizitie la 18.281 de euro cu TVA inclus.
Joi, 18 Februarie 2010 | Modele noi

Skoda Superb primeste un TDI de 140 de cai putere mai economic

Skoda a introdus in gama modelului Superb o verisune revizuita a TDI-ului de 2.0 litri si 140 de cai putere. Acesta consuma numai 5.4 litri/100 de km si emite cu 12 g/km mai putin.
Marti, 27 Octombrie 2009 | Modele noi

VIDEO OFICIAL: Skoda Superb Combi se prezinta in detaliu

Skoda a publicat astazi un film de prezentare al celui mai nou model al sau, Superb Combi, varianta break a modelului de clasa medie, lansata in aceasta toamna la Frankfurt

Tag-uri similare

Skoda, Romania, Skoda Superb, vanzari Skoda, Skoda Superb Combi, Superb Combi, 2.0 TDI, Skoda Superb diesel, 2.0 TDI 140 de cai putere, dealer Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru