Skoda anunţă versiunea Laurin&Klement a lui Superb Combi

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.06.2011
Salonul Auto de la Brno va marca debutul pachetului Laurin&Klement pentru Skoda Superb şi Superb Combi. Acesta este oferit doar în compania unor motorizări şi reprezintă vârful gamei Superb.

Skoda a dezvăluit detaliile versiunii Laurin&Klement a lui Superb Combi înainte de debutul de la Salonul Auto de la Brno. În cadrul respectivului Salon Auto, Skoda va prezenta şi conceptul VisionD alături de Fabia Monte Carlo, ediţie specială a subcompactei din Cehia. Revenind la Superb Combi Laurin&Klement, modelul primeşte o serie de accesorii atât la interior, cât şi la exterior pentru a satisface exgenţele clienţilor pretenţioşi ai mărcii Skoda. Exteriorul primeşte un set de ornamente cromate, alături de un set de jante de 18 inch realizate din aliaj uşor.

Habitaclul este decorat în nuanţa Magnetic Brown cu accente Piano Black şi integrează numeroase elemente din piele, alături de ornamente din aluminiu. Clienţii pot opta şi pentru ornamente din lemn în locul pieselor cu finisajul Piano Black. Pragurile laterale sunt echipate cu un set de ornamente din aluminu gravate cu inscripţia Laurin&Klement. Toate elementele din pachetul Laurin&Klement sunt oferite atât pentru versiunea Combi a lui Superb, cât şi pentru versiunea sedan a acestui model.

Gama de motorizări în compania căreia este oferit acest model include trei propulsoare: o unitate 2.0 TSI cuplată unei transmisii DSG cu şase rapoarte sau o unitate V6 FSI, disponibilă alături de aceeaşi transmisie DSG şi a unui sistem de tracţiune integrală.

Cel de-al treilea motor din oferta Skoda Superb Laurin&Kelement este un diesel, reprezentat  de unitatea 2.0 TDI CR DPF de 170 CP, oferit fie cu o transmisie manuală cu şase trepte, fie cu o cutie de viteze DSG cu şase trepte.

Via | WorldCarFans

Comentarii (4)

  • Hmm...
    Daca i-ar imbunatati putin si suspensiile... Nu ca ar fi rele, dar unele imperfectiuni din asfalt (bine, in cazul strazilor noastre, aproape toate) sunt transmise ca mici socuri in habitaclu.

    Dar oare nu va pune pe gand multi clienti A6? Bine, un Superb nu va fi un A6, dar totusi pentru cei mai practici, care nu pun pret atat de mult pe sigla?...

    Eh ne facem noi probleme mai mari decat ei. :)) Is baieti mari, se descurca. :)
    15 1
  • adi cis
    ARATA BETON
    Mi se pare super
    8 0
  • octav_bmw
    in ultima vreme un audi si o skoda nu le vad prea diferite cu exceptia desgnului impart cam aceleasi motoare(cele de cilindree mica) deci nu vad de ce ar da cineva banii pe un a6 in loc de asta
    3 2
  • impotriva celor de mai sus
    Pai de ce ai vrea un Audi A6 inloc de Skoda Superb? Simplu: 1.Aspect interior/exterior 2.Motoare mai bune 3.Calitate mai buna 4.Dotari mai multe/bune 4.Aspect dinamic mai pronuntat.
    Arata intradevar foarte bine Skoda Superb combi.. mai putin fata. Dar varianta sedan.. are spatele foarte urat pe langa fata dupa parerea mea.
    Unora li s-ar putea parea "superficiale" aceste criterii.. dar dupa parerea mea nu numai aspectul ci si calitatea sunt superioare la Audi..
    De la a fi o varianta ieftina a unui model la a spune "de ce ar da cineva banii pe un A6 in loc de asta" e cale lunga.. foarte lunga..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru