Noua Skoda Superb, dezvăluită în schițe noi. Debutul, la începutul lui noiembrie

de Tiberiu Safta
Miercuri, 25.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat o serie de schițe oficiale noi cu viitoarea generație a lui Superb. Noul model va fi disponibil cu motorizări termice și hibride, iar debutul va avea loc la începutul lunii viitoare.

Au mai rămas doar câteva zile până când vom face cunoștință cu cea de-a 4-a generație Skoda Superb. De-a lungul timpului, am aflat că noul model va fi disponibil în continuare în variantele liftback și combi, iar acesta va primi motorizări convenționale pe benzină și diesel, precum și motoare hibride normale și cu încărcare la priză.

Pentru că a mai rămas puțin timp până la momentul lansării, constructorul ceh a dezvăluit o serie de schițe oficiale noi cu viitorul model de clasă medie. Noul model adoptă limbajul de design Modern Solid al mărcii de la Mlada Boleslav și va fi asemănător, pe alocuri, cu design-ul noii Skoda Kodiaq, lansată mai devreme în această toamnă.

Din schițe putem observa faruri LED Matrix noi, mai subțiri, precum și o grilă mai lată, o priză de aer mai mare și stopuri LED care conțin și elemente cristaline pentru un aer premium. Față de actuala generație, viitorul Superb va crește în dimensiuni și va fi și mai apropiat din punct de vedere tehnic de noua generație Volkswagen Passat.

Lansarea oficială a noii Skoda Superb va avea loc în 2 noiembrie.

via Skoda

Comentarii (10)

  • Stopuri cu elemente cristaline avea și Dacia 1310. Era ca niste catadioptrii transparente tuning-ciuning de bazar auto dar avea. Și mai avea și huse cu mărgele și în spate mileu. Ceea ce superba asta nu are deci nu e de valoare
    2 10
  • @Nsrei
    Tu nu știau să scri romănești.
    7 1
  • Una dintre cele mai bune opțiuni pentru cine caută spațiu, confort decent, eficiență, autonomie etc… mă refer la varianta combi…., big Like pentru Superb!!!
    9 1
  • Iulian
    Dețin o Skoda din 2002. Funcționează ireproșabil și în prezent.
    Consider Skoda ca fiind cea mai bună alegere.
    3 2
  • abia astept sa dau comanda la noul model. vedem ce preturi au...ca daca se arunca...
    3 1
  • Cred ca va arata mai bine decat Passat, prin simplul fapt ca da senzatia unui model mai robust, mai sobru si cred ca asta era unul dintre argumentele cu care Volkswagen convingea. Pe mine noile Passat si Tiguan nu m-au convins, nemtii par in deriva.

    Bonus: Superb va avea si butoane pentru clima :)
    6 1
  • Andrei
    Sper totuși sa nu fie și mai mare decât modelul actual, care e deja balenă. Da, e utila pentru cei care au nevoie de spațiu dar nu la fel de utila precum un MPV, de tipul S-Max sau vechiul Espace.
    In plus preturile practicate de Skoda nu mai sunt de mult ceea ce au făcut brandul asta renumit.
    3 1
  • @Andrei

    Este un articol tot pe Automarket unde se zicea ca va creste din nou in dimensiuni, undeva la 4 cm lungime. Nici eu nu imi dau seama de ce :))
    2 1
  • @Andrei @DanG
    da, era deja uriasa, atat pe exterior cat si in interior dar daca e luata pentru a calatori extraurban, cu multa autostrada, are sens. dar pentru oras, clar nu, e supergreu cu ditamai salupa prin aglomeratie, strazi intortocheate si locuri de parcare mici.
    4 0
  • Noua Skoda Superb arata cam ca vechea Skoda Superb.
    E foarte bine ca e mare ca nu-s foarte multe optiuni in categoria asta. Ai V90, Seria 5, A6, E-class siii cam atat.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru