Skoda Superb Combi Outdoor, o nouă versiune a modelului ceh

de Sebastian Toma
Luni, 27.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cehii de la Skoda au prezentat o nouă versiune a lui Superb Combi facelift. Vorbim despre pachetul Outdoor, disponibil în compania oricărei versiuni în afară de Greenline.

Skoda Superb Combi a primit o versiune Outdoor. Vorbim despre un pachet de accesorii, disponibil pentru toate versiunile de motorizare cu excepţia lui GreenLine. Acesta aduce ornamente din plastic pentru barele de protecţie, pragurile laterale şi bosajele aripilor. În cazul barelor de protecţie, ornamentele din plastic au un element suplimentar, care imită aluminiul. Jantele din aliaj ale modelului sunt vopsite într-o nuanţă închisă de gri, iar barele de amarare pe pe plafon sunt negre, la fel ca bandourile laterale.

Numele Superb a mai fost folosit în gama Skoda între anii 1934 şi 1949, pe vârful de gamă disponibil în perioada respectivă.

Pe piaţa din România, Skoda Superb Combi facelift pleacă de la 20.100 euro cu TVA inclus. Cea mai scumpă versiune a Combi-ului ceh pleacă de la 35.843 euro cu TVA inclus, fiind echipată cu un V6 de 3.6 litri şi 260 CP, acompaniat de un DSG cu şase trepte şi tracţiune integrală. Pachetul Outdoor este disponibil doar pentru versiunea Combi a lui Skoda Superb facelift.

Urmareste Automarket
În versiunea Outdoor, bara de protecţie faţă are fante de aerisire mai mari şi prezintă un set de proiectoare de ceaţă rotunjite. Ca fiecare set de dotări opţionale, Pachetul Outdoor nu poate fi comandat împreună cu pachetul de styling, ornamentele laterale cromate şi apărătorile de noroi spate.

Via Skoda

Comentarii (4)

  • mai frumos e leon st. si mai ieftin
    3 21
  • Ce are cu sula cu prefectura??!!
    13 5
  • koss-tell
    @sandu
    dar Madonna n-o fi mai frumoasa decat tine ?
    8 1
  • @Automarket. Cum adica Outdoor? E o superb scout...
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru