Opel ar putea crea un rival pentru Skoda Yeti, bazat pe Corsa

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 14.08.2009
Desi situatia marcii Opel este inca sub semnul intrebarii, germanii iau in considerare continuarea dezvoltarii SUV-ului bazat pe Corsa. Modelul ar putea fi lansat abia dupa ce Opel isi revine din situatia financiara actuala.

Dupa cum stiti, germanii de la Opel au anuntat in anul 2008 ca vor pregati un SUV compact bazat pe modelul Corsa. Din pacate pentru acestia, efectele crizei financiare i-au obligat sa stopeze dezvoltarea proiectului, dar se pare ca ideea nu a fost uitata. Potrivit unor surse din cadrul marcii din Russelsheim, Opel ia in considerare continuarea dezvoltarii acestui SUV compact pentru a rivaliza atat Skoda Yeti, cat si viitoarele Mercedes BLK si Audi Q1.

Producatorul german a testat deja la Cercul Polar o versiune 4x4 a platformei lui Corsa, care a fost amplasata pe o caroserie modificata de Meriva. Trenul de rulare si sasiul testat vor fi amplasate ulterior pe o versiune modificata a caroseriei lui Corsa, care va primi cateva modificari pentru a putea suporta noile componente. Cel mai probabil, bosajele aripilor vor fi marite, iar modelul va primi un nou design pentru a incorpora gratios capacitatile sale off-road. 

Via | 4wheelsnews

Taguri: Corsa, Opel, Skoda, Yeti

Comentarii (3)

  • Stelian_Opincariu
    Cel mai bine Opel sa se abtina de la artificii inutile,sa renunte la modelele de nisa,sa se concentreze pe modele mici si economice.
    4 3
  • nesimtire opel
    ce simplu e pentru unii... modifica un monovolum, ii pun 4x4 si gata cred ca au un crossover/SUV ...
    2 5
  • Insignia
    Idei proaste are oricine: de exemplu Skoda cu Yeti. Idei bune gasim la Opel Insignia.
    Hai ca trece Opel si pete ideea asta proasta.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru