Skoda organizează pe 5 iunie un concurs de biciclete în Pădurea Băneasa

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.05.2011
Skoda va organiza un concurs de mountainbiking în Pădurea Băneasa pe 5 iunie. Acesta le este dedicat corporaţiilor şi se dispută între echipe de patru persoane, care lucrează în ştafetă.

Skoda lansează prima competiţie de mountain-bike din România dedicată companiilor. Concursul se numeşte Skoda Velo Challenge şi premiază cea mai în formă companie din fiecare industrie şi va avea loc pe data de 5 iunie 2011. Evenimentul începe la ora 9:00 şi va avea trei părţi – competiţia, expoziţia de biciclete şi un after-party. Angajaţii corporaţiilor implicate se vor întrece într-o competiţie de mountainbiking de tip relay, iar fiecare echipă va avea câte patru concurenţi.

Fiecare membru al unei echipă trebuie să parcurgă prin pădurea Băneasa un traseu de circa 10 kilometri. Încrierile în competiţie au început deja pe portalul www.activeromania.ro , site-ul comunităţii pasionate de sporturi outdoor, creat de Skoda. Premiile pentru echipele din competiţie ce vor urca pe podium constau în biciclete, echipamente şi accesorii de ciclism, precum şi o serie de excursii de weekend alături de Yeti, primul SUV de la Skoda. Printre sponsorii evenimentului se numără Black & Decker, Ideal Bikes, Garanti Bank, Gregory’s, Red Bull, Shimano şi alţii.

Škoda Yeti este masina oficiala a competitiei Škoda Velo Challenge.

Škoda sprijină ciclismul la nivel internaţional încă din 2004, ca parte a direcţiei strategice a mărcii, care a debutat prin producţia de biciclete. Compania este unul din partenerii principali ai competiţiilor renumite de ciclism precum Tour de France, Giro d‘Italia, Tour de Suisse, Tour de Normandie şi Road World Championship, organizate de Federaţia Internaţională de Ciclism (UCI). De asemenea, Škoda este unul din principalii suporteri ai celei mai mari competitii de mountain biking din România, Prima Evadare, care va avea loc în data de 8 mai 2011, cu startul în Bucuresti, şi va reuni peste 2.000 de participanţi.

Via | Skoda

Comentarii (1)

  • Vasilica
    Dale dracu de biciclete să organizeze un concurs de "saorma".
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru