Skoda sustine si anul acesta Turul Frantei

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.07.2009
Skoda a anuntat ca si anul acesta, pentru a sasea oara consecutiv, va sustine Turul Frantei. Vedeta editiei din acesta an va fi cu siguranta noul Skoda Yeti.

Desi previziunile economice sunt destul de neclare in aceasta perioada, Skoda continua sa isi ofere sprijinul in cadrul competitiilor sportive.

Pentru cel de-al saselea an consecutiv, constructorul ceh va asigura masina oficiala a prestigioasei competitii Turul Frantei. Editia cu numarul 96 a Marii Bucle va da startul concurentilor sai in Principatul Monaco, pe data de 4 iulie, linia de sosire urmand sa fie trasata pe Champs Elysees in Paris.

Skoda confirma astfel inca o data sustinerea sa pentru competitiile de ciclism, dupa ce in luna martie a anuntat oficial sprijinul sau pentru Turul Italiei, pana in 2011.

Coloana biciclistilor va fi insotita anul acesta si de cel mai nou membru al gamei constructorului ceh, mai precis crossover-ul Skoda Yeti, model care va avea parte astfel de o lansare europeana putin mai obisnuita. Din cele 350 de automobile puse la dispozitie de Skoda pentru desfasurarea evenimentului, 10 vor fi exemplare Yeti.

De asemenea, din cele 20 de echipe participante, opt vor folosi modelele constructorului ceh, asemeni echipelor tehnice de la Shimano si Mavic.

via | Autoblog

Comentarii (8)

  • Claudiu
    Skoda
    foarte bn face...si eu ma uit la Turul Frantei..si am masina Skoda
    5 4
  • AntiCrapCars
    Skoda sucks.
    o bicicleta sustine o competitie cu alte bicilete.

    Claudiu, si eu am avut Skoda, si cate zile am, asemenea jaf nu am sa mai imi iau, Skoda este o insulta adusa autoturismelor. Nu se ridica nici la nivelul unuei Dacii macar. Unde ati mai vazut masina de 1,3 tone cu motor in 3 pistoane de 64 de cai si consum mediu de 12%?
    4 7
  • @AntiCrapCars
    ce sa zici si tu.Se mai uita si la om daca vede ca esti prost prost merge si masina!!
    5 2
  • Skoda
    O veste bună!

    Si eu am muscat-o cu Skoda dar din vina mea (Octi 2 cu motor de 1.9 TDI). Se pare ca altii si-au luat-o chiar mai rau si se mai si plang de ce prostie au putut face. Nu vorbesc de AntiCrapCars ca-i dau importanta ci de un prieten care si-a luat Octi Tour cu motor de 75 de cai si acum îi pare rău.
    2 4
  • exitus
    ;)
    cei mai multi oameni,cand isi iau masina,gandesc inainte,da se pare ca nu toti...;) Da se pare ca cei ce nu gandesc inainte,nu prea gandesc nici dupa:P:))
    3 0
  • cosmin
    skoda
    da skoda ce are _ sunteti fraieri voi ca nu stiti ce model si motoriyare sa va loati
    2 2
  • Anonim
    Skoda
    Eu am Octavia 2.0 TDI,am 217.000 km si inca trage destul de bine,nu am avut nici o problema in grava in afara de un telescop,pe care l-am spart cand am dat intr-o groapa. Nimic de reprosat(calitate-pret)
    1 0
  • @Anonim..... raport calitate/pret :))
    asta cand vii de pe Dacia 1300... mai da o tura si pe la concurenta sa vezi ca nu totul miroase a flori de mar la skoda
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru