Skoda Yeti primeşte o ediţie specială în cinstea Olimpiadei de la Soci

de Sebastian Toma
Joi, 30.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda celebrează Olimpiada de Iarnă din 2014 cu o ediţie specială a lui Yeti. Aceasta debutează anul viitor pe piaţa din Rusia şi vine cu câteva elemente exclusive.

Esential 16.694 euro costă versiunea de bază a lui Skoda Yeti pe piaţa din România.
152 CP dezvoltă motorul 1.8 TSI a lui Skoda Yeti Sochi Edition în compania transmisiei DSG şi a tracţiunii integrale.
Skoda Yeti va celebra Olimpiada de Iarnă de la Soci din 2014 cu o ediţie specială, botezată Sochi Special Edition. Modelul este vopsit în nuanţa Candy White, are un set de jante din aliaj cu un design dedicat şi un set de sigle care îi denotă destinaţia. La interior, Skoda Yeti are tapiţerie bi-coloră, inscripţionată "Sochi 2014", cusută cu fir albastru. Totodată, pragurile interioare au ornamente metalice exclusive.

Ediţia Sochi a lui Skoda Yeti este echipată cu un motor 1.8 TSI de 152 CP, cuplat unei transmisii DSG şi a unui sistem de tracţiune integrală. Cei de la Skoda nu au anunţat disponibilitatea altor motorizări în compania acestei ediţii speciale, cum este cazul ediţiei speciale "Monte Carlo" a fratelui mai mic Fabia.

Ediţia specială a lui Skoda Yeti va debuta anul viitor pe piaţa din Rusia. Oficialii mărcii din Mlada Boleslav nu au specificat cât timp va fi disponibilă această ediţie specială, sau dacă va fi construită în serie limitată.

Pentru moment, nu există informaţii privind disponibilitatea pe alte pieţe sau preţul de pornire al lui Skoda Yeti Sochi Special Edition.

Via Skoda

Comentarii (1)

  • Decimus4u
    Mare e gradina Domnului :)))
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru