Cobra a lansat un pachet de accesorii pentru Skoda Yeti

De Sebastian Toma
Publicat Duminica, 06.09.2009
Skoda Yeti a primit un pachet de accesorii estetice de la Cobra Technology&Lifestyle. Kit-ul este disponibil in doua versiuni, care prezinta un design diferit.

Tunerii de la Cobra Technology&Lifestyle au lansat un pachet exclusiv de accesorii pentru Skoda Yeti, disponibil in doua versiuni. Noul pachet contine un set de praguri laterale, un bullbar pentru partea frontala si un element de protectie pentru bara din spate. Pe langa aceste elemente, cei de la Cobra ofera si un set de jante din aliaj usor, disponibile doar pe dimensiunea de 18 inch, cu o latime de 8 inch.

Posesorii de Skoda Yeti pot opta pentru unul din cele doua pachete care ii confera un aspect deosebit, ambele fiind compuse din aceleasi elemente, dar cu un design diferit. Toate elementele folosite de cei de la Cobra la acest kit sunt create in otel inoxidabil si pot fi instalate fara niciun fel de modificare pe orice versiune a lui Skoda Yeti. Mai mult de atat, acestea sunt oferite cu un certificat de omologare, care atesta faptul ca nu sunt periculoase pentru pietoni si ca pot fi montate pe orice model Yeti.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (4)

  • Opinie
    Foarte misto! Asa Yeti mi-as lua si eu!
    5 7
  • hmm
    Cineva chiar a cumparat vreodata o masina de-asta?
    9 6
  • Ioane!!!Esti tare.......
    6 1
  • Tractor...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru