Germania: Un tuner oferă jante de 22 inch pentru Skoda Yeti

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.05.2012
Nemţii de la Delta 4x4 au prezentat un pachet inedit pentru Skoda Yeti. Acesta este compus dintr-un bullbar cromat şi un set de jante din aliaj cu diametrul de 22 de inch.

Delta 4x4, specialişti germani în off-road, au anunţat un pachet neobişnuit pentru Skoda Yeti. În loc de o conversie care să-i mărească capacităţile pe teren accidentat ale acestui model, cei de la Delta 4x4 oferă un set de jante din aliaj de 22 inch pentru Yeti. Ideea întregului pachet a pornit de la o clientă, care a dorit jante mai mari decât cele ale soţului său, care conduce un Audi Q7 echipat cu jante de 20 inch. Conversia include o suspensie cu garda la sol mărită la 21 centimetri, pentru a face loc noilor jante şi un set de ornamente metalice pentru partea inferioară a caroseriei.

Doar jantele de 22 de inch costă 3.700 de euro, spun olandezii de la AutoWeek, fără să mai includem noua suspensie a lui Yeti. Pachetul de tuning excentric aplicat lui Yeti mai include un set de ornamente metalice pentru pragurile laterale şi un bullbar frontal. În standard, Skoda Yeti este oferită alături de jante din aliaj de 16 inch, fiind oferite şi jante de 17 inch pentru unele versiuni.

Skoda Yeti a fost prezentată recent într-o reclamă cu titul "Czech Coast Customs", care ironiza celebrul serial MTV "Pimp My Ride".

Emisiunea prezentată de rapperul Xzibit viza modificarea gratuită a unui automobil vechi după preferinţele câştigătorului. În cazul spotului "Czech Coast Customs", subiectul primeşte un Skoda Yeti în locul vehicului său automobil.

Via | AutoWeek.nl

Comentarii (3)

  • sergiu
    they see me rollin they hattin
    6 3
  • carutza ciuning..numai jantele costa o driaie de bani, pe care le distrugi intr-o zi pe strazi la ce talon au anvelopele alea
    2 1
  • Ce porcarie
    Skoda Yeti e un suv anost si mediocru,dar cu jantele astea arata de-a dreptul penibil.Jante mari cromate,spinnere poti pune pe un Escalade,pe un Range Rover,nu pe o Skoda.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru