Mitsubishi Outlander Sport debuteaza la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.10.2009
Mitsubishi va lansa in cadrul Salonului de la Geneva primul sau crossover compact, botezat Outlander Sport, bazat pe actuala generatie a modelului Lancer.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Mitsubishi va aduce in fata publicului primul sau crossover compact. Anticipat inca din 2007 de conceptul Cx, modelul va avea la baza platforma actualului Lancer si va fi botezat Outlander Sport, tocmai pentru ca va fi pozitionat sub fratele sau mai mare.

Momentan nu exista informatii despre gama de motorizari pe care o va adopta crossover-ul, insa ne putem astepta la unitatile diesel si benzina regasite deja in gama Mitsubishi. Puterea acestora ar urma sa fie transmisa ambelor punti sau doar axei fata, in cazul versiunilor entry-level.

Daca luam in calcul si ultima declaratie a presedintelui Mitsubishi, Osamu Masuko, in cadrul recentului Salon de la Tokyo, care a afirmat ca isi doreste sa activeze pe segmentul modelelor electrice si hibride, putem presupune ca viitorul Outlander Sport ar putea primi si o versiune ecologica. Tehnologia ar fi oarecum la indemana japonezilor, care au lansat recent Px-MiEV.

Noul crossover compact Mitsubishi va scos la vanzare pe piata europeana imediat dupa lansarea de la Geneva, debutul peste Ocean urmand sa se faca undeva spre sfarsitul anului 2010.

via | Autoblog

Comentarii (7)

  • florin
    outlander sport
    Arata cam ciudat, parca a intrat cu botul in perete...
    0 0
  • marius
    dacia
    urata mai e .. sunt curios.. daca in loc de mitsubishi era scris dacia ... cati sareau in sus si spunea ca e urata cu spume .. :D
    1 0
  • Fata de lancer, fund de mini.
    0 0
  • @andt
    spatele seamana mai mult cu un Colt:).
    0 0
  • huh???
    urata cu spume.
    acum vor sa scoata toate modelele cu fata de lancer? dupa ce ca Colt arata cum arata (ciudat inspre urat), au mai scos si asta :)
    ori a plecat designerul care a facut lancer, ori nu mai stie sa deseneze altceva.
    0 0
  • ce masina
    imi vine sa rad:))
    asta e masina
    e urata masina
    0 0
  • h,....
    e chiar urata....nu cred ca o sa se bucure de succes
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru