Repsol are un importator oficial in Romania si o echipa de raliu

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.04.2010
Spaniolii de la Repsol au un importator oficial pe piata din Romania. Acestia au infiintat o echipa de raliu de Grupa N pentru Campionatul National de Raliuri si sprijina o echipa de motocross din camionatul intern.

Esential

39.429 de mii de tone de produse petroliere au fost vandute de corporatia Repsol la nivel mondial in 2009.
3 milioane de litri de ulei de motor au fost vanduti de cei de la Repsol in 2009 la nivel mondial.

Valtec Romania a devenit importatorul si distribuitorul oficial al produselor Repsol in Romania. Marca spaniola a infiintat o echipa de raliu si sprijina o echipa de motocross. Corporatia Repsol are o vechime de aproape 100 de ani si are activitate in peste 30 de tari din Europa, America de Nord si de Sud, Africa si Asia. Pe langa produsele petroliere pentru care sunt deja bine cunoscuti spaniolii de la Repsol, acestia produs si alte produse chimice, gaze naturale, gaze naturale lichefiate si chiar asfalt.

Echipajul de raliu Repsol Racing Team Romania este format din Manuel Mihalache si Sorin Colceriu. Cei doi vor pilota un Mitsubishi Lancer Evo 9 pregatit de francezii de la Gaetmo Motorsport. Modelul este pregatit pentru Grupa N si este echipat cu un motor turbo de 2.000 centimetri cubi care dezvolta 310 CP. Atat pilotul Manuel Mihalache, cat si copilotul Sorin Colceriu au experienta in competiiile nationale si internationale din acest domeniu si sunt dornici sa obtina cele mai bune rezultate la competitiile nationale.

Castigatorul Camionatului National de Motocross din 2009, Adrian Raduta, va concura alaturi de fratele sau Julian Raduta pentru echipa Top Cross TCS in campionatul interna la categoriile MX1 si MX2. Echipa Top Cross TCS are motociclete KTM si este sprijinita de Repsol.

Campionul en-titre la Motocross va concura pe un KTM SX250F de 300 CMCM, pe cand fratele sau va alerga pe un KTM SX250F de 250 centimetri cubi.

Via | Repsol/Valtec Romania

Comentarii (5)

  • repsol
    Repsol este uleiul de prima umplere in toata gama SEAT,pe noul Audi A1 si furnizor de ulei in WTTC
    Este singurul ulei alaturi de Aral sI BP care inca nu este made in Turcia sau China. Mobil in proportie de 80% este made in Turcia,la fel si Castrol (ESP FORMULA este inca facut in Belgia)
    1 2
  • Cristi
    ulei repsol
    Uleiul Repsol este un brand premium; eu am o Skoda Octavia si un Seat Leon si numai acest ulei l-am folosit. Sunt foarte multumit si asa cum a spus si colegul este produs in Vest - Spania, nu proveniente dubioase cum ar fi Turcia sau China.
    2 0
  • Gradinescu Dan
    Ulei motor
    Repsolul nu este singurul ulei made in vest .
    Vezi si Petro-canada
    0 0
  • repsol
    Salut,

    raspuns pt. brck : da asa este repsol, aral ,bp dar eu te sfatuiesc sa folosesti DIVINOL un produs 100% nemtesc ,intra pe net si vezi istoria acestei rafinari , un produs cu traditie in Germania.
    0 0
  • ulei divinol
    Am pus acest ulei de motor - Divinol Syntholight 505.01 5w40 la un VW Polo 1,4 TDI , 61.000km iar masina a consumat aprox. 1Litru la 3000km. NU recomand la nimeni acest ulei, este o dezbatere si pe VW Forum referitoare la acest subiect. Respect!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru