Arma anti-infractori: Lancer EVO X de politie in Anglia

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 11.10.2008
Politistii din Marea Britanie vor primi in scurt timp in flota cateva exemplare Mitsubishi Lancer EVO X personalizate.

Politistii din Marea Britanie au, din aceasta saptamana, un motiv de bucurie. Prezentata in premiera la o expozitie dedicata special Asociatiei Nationale a Managerilor de Flote Auto de Politie din Anglia, versiunea de patrulare a lui Mitsubishi Lancer EVO X este capabila de 4.7 secunde pentru 0-100 km/h, fiind destinata mai ales urmaririlor. Toate exemplarele au 300 de cai putere si dispun de cutie semiautomata cu sase trepte Twin Clutch SST.

Conform publicatiei oficiale a evenimentului, masina personalizata in culorile Politiei britanice a trecut toate testele de siguranta si de functionalitate, putand fi utilizata imediat de fortele de politie din Albion. Mitsubishi are ca tinta vanzarea a 450 de unitati Lancer EVO X destinate exclusiv politiei.

Anglia nu este singura tara in care Mitsubishi a prezentat noul model politistilor, fortele de ordine din Melbourne, Australia, detinand deja de cateva saptamani trei exemplare EVO X.

Comentarii (13)

  • ce tare
    0 0
  • Crysty
    Politie
    Si eu vreau sa fiu sofer pe un asa bolid. Sau mai bine zis pilot !
    0 0
  • o da si la curcani nostri asa ceva
    0 0
  • bogdanel
    POLICE
    mai spune-le ceva...
    0 0
  • EVO 10
    Nu numai politia din Melbourne are Evo 10, si cei din Gold Coast-Queensland au cateva, plus Subaru Legacy turbo, Chrysler 300C, dar toate sunt undercover, nu au insemnele politiei.
    0 0
  • hehe
    Se pare ca au fost atenti la ce vorbeau baietii de la Top Gear :))
    0 0
  • xsvenx
    ghost rider does england :)
    acum un nou challange pentru ghost rider...sa vedem daca il prind politistii englezi cu masina asta...

    sincer ma indoiesc :)
    0 0
  • Octavian
    Englezii au doar bolide de genul pentru urmariri, in special pe motorway. Se gasesc masini de politie gen m3, imprezza STI, Evo. Pana si masinile normale folosite de ei sunt cel putin un 3.0v6.
    0 0
  • Circotasul
    Binenteles
    Binenteles ca au stidiat ce masina ar fi foarte buna pentru politite, viteza, demaraj, fiabilitate, putere! curios, nu au optat pentru o masina engleza, asa din patriotism cum a facut Politia romana de s-a repezit sa cumpere Loganuri! ce afacere ciudata!, ma refere la cea din tara noastra...
    0 0
  • nasol
    aoleu...inseamna ca tre sa-mi schimb iar masina...
    0 0
  • in uk
    aste sunt modele ptr autostrada (MOTORWAY) asa ca nu va mai lamentati degeaba :)
    0 0
  • dap
    mashina super faina da ni-meni nu-i ca italienii care au gallardo :-)
    0 0
  • Au deja
    Mai fratilor unde ati gasit articolul? Astia au deja pe strazi Lancer Evo X, pe langa Subaru impreza (ambele editii) si BMW-uri M. Dar diferenta dintre politia romana si cea din albion este ca nu te opresc numai ca asa au ei chef, si iti mai vorbesc foarte respectuos chiar daca esti un marunt infractor care a "uitat" sa-si faca verificarea tehnica sau sa-si plateasca asigurarea. Toate bune!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru