Salon Auto Paris 2014

Miercuri, 15 Octombrie 2014 | Industrie

Dacia a vândut trei milioane de maşini în ultimii zece ani

Dacia sărbătoreşte un important hotar în istoria sa, după ce marca din Mioveni a vândut trei milioane de unităţi de la momentul lansării lui Logan.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Mitsubishi va oferi doi hibrizi plug-in noi în gama sa europeană

Mitsubishi a anunţat că va oferi versiuni hibride plug-in ale viitoarelor ASX şi Pajero. Pe lângă acestea va exista şi înlocuitorul lui Lancer Evo X, care va fi un crossover hibrid, deja confirmat.
Duminica, 05 Octombrie 2014 | Modele noi

Mitsubishi Lancer Evo va fi înlocuit cu un crossover hibrid performant

Mitsubishi a confirmat că actuala generație a modelului Lancer Evo va fi ultima care va utiliza caroseria clasică în trei volume. Urmașul lui Evo va fi un performant crossover cu sistem de propulsie hibrid.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Kia Venga facelift - monovolumul mic al coreenilor primeşte o actualizare subtilă

Kia a aplicat modificările estetice din gama Rio şi pe monovolumul său de clasă mică, Venga. Pe lângă acestea, modelul se bucură de un nou sistem de navigaţie oferit opţional şi de Start-Stop pentru toate motoarele din gamă.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Kia Rio facelift debutează cu numeroase schimbări estetice

Kia prezintă la Salonul Auto de la Paris facelift-ul lui Rio. Subcompacta primeşte un nou aspect exterior şi un interior schimbat. Aceasta debutează alături de facelift-urile din gamele Sorento şi Venga.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Bentley Mulsanne Speed: suspensie sport şi 537 CP pentru berlina de lux a britanicilor

Bentley a prezentat versiunea sport a lui Mulsanne. Noul Mulsanne Speed are 537 CP, suspensie sport, ornamente din fibră de carbon şi este cea mai rapidă limuzină a mărcii din Crewe.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Ford S-Max a ajuns la a doua generaţie: primele imagini ale noului monovolum european

Primele imagini ale noului Ford S-Max au fost publicate înainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Paris. Monovolumul adoptă noile tehnologii ale mărcii şi noua parte frontală a fraţilor săi de gamă.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Renault Eolab concept: consum de 1 litru la sută pentru maşina viitorului în viziunea francezilor

Renault a expus la Paris noul Eolab concept, o maşină care consumă un litru la sută în regim mixt şi va debuta pe piaţă în termen de zece ani.
Luni, 15 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Toyota C-HR Concept, prototipul din care se va naşte un frate mai mic al lui RAV4

Toyota a publicat o imagine teaser a conceptului C-HR, pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Paris. Acesta prefigurează un SUV mai mic decât RAV4 în gama japonezilor.
Miercuri, 18 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLS facelift: primele imagini şi informaţii oficiale

Mercedes-Benz a aplicat o restilizare serioasă în gama CLS. Aceasta include o parte frontală nouă, sisteme multimedia actualizate, motorizări mai eficiente şi o transmisie automată cu nouă trepte.

Tag-uri similare

Mercedes-Benz, Salonul Auto Paris, modele noi Mercedes-Benz, Mercedes CLS, Goodwood, noutati Mercedes-Benz, Mercedes-Benz CLS, Salon Auto Paris 2014, Festivalul Vitezei Goodwood, design Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru