Mitsubishi vine la Geneva cu două concepte: pick-up diesel-hibrid şi succesorul lui i-MiEV

de Sebastian Toma
Joi, 14.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi va prezenta la Salonul Auto de la Geneva două concepte noi, GR-HEV şi CA-MiEV. Primul prefigurează un pick-up hibrid, iar al doilea este conceptul unui succesor al lui i-MiEV.

Mitsubishi vine la Geneva cu un concept interesant, numit GR-HEV, care prefigurează un nou model de nişă. Vorbim despre un hibrid diesel-electric cu o caroserie de pick-up, care ar putea deveni primul pick-up hibrid de serie. Conceptul este propulsat de un motor diesel şi de o serie de unităţi electrice, are tracţiune integrală permanentă prin sistemul Mitsubishi Super All-Wheel Control şi are o masă de o tonă. Conceptul GR-HEV are emisii de CO2 de 149 de grame pe kilometru, cu mult sub media segmentului.

Al doilea concept Mitsubishi de la Geneva este CA-MiEV. Acest exponat prefigurează succesorul lui i-MiEV şi anunţă o autonomie de 300 kilometri. Japonezii spun că noul CA-MiEV aplică învăţăturile furnizate de i-MiEV şi încearcă să scoată vehiculele electrice din tiparul de "automobile destinate în principal mediului urban", vizualizând un rol mai amplu în viaţa de zi cu zi pentru această categorie de vehicule.

Urmareste Automarket
Japonezii de la Mitsubishi şi-au auto-impus ca 20% dintre unităţile pe care le vor comercializa în 2020 să aibă propulsie electrică. Cele două concepte de mai sus vor fi prezentate alături de versiunea PHEV a noului Outlander şi de noul Mitsubishi Space Star.

Via Mitsubishi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru