Concepte Mitsubishi

Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Concepte

Primul teaser pentru conceptul unui SUV plug-in hybrid Mitsubishi: prezentarea oficială va avea loc în 23 octombrie

Mitsubishi a publicat un teaser care anticipează lansarea unui concept pentru un SUV plug-in hybrid de mici dimensiuni care va oferi tracțiune integrală. Prezentarea este programată pentru 23 octombrie.
Miercuri, 25 Octombrie 2017 | Concepte

Mitsubishi e-Evolution Concept: prototipul prefațează viitoarele SUV-uri electrice ale japonezilor

Mitsubishi e-Evolution Concept este un prototip care anticipează designul și tehnologiile care vor fi implementate pe viitoarele SUV-uri electrice ale japonezilor.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Concepte

Mitsubishi e-Evolution Concept: primul teaser pentru SUV-ul coupe electric și autonom care dă startul unei noi direcții de design

Mitsubishi va dezvălui în octombrie un SUV coupe electric și autonom pe nume e-Evolution care va arăta noua direcție de design a constructorului japonez.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mitsubishi prezintă un teaser al noului concept pe care îl va dezvălui în martie

Mitsubishi a publicat două imagini teaser ale conceptului pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Geneva, ediţia martie 2015. Cel mai probabil, vorbim despre o versiune actualizată a conceptului XR-PHEV.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S: japonezii ne prezintă primele imagini ale pachetului de design creat pentru SUV-ul hibrid

Japonezii de la Mitsubishi au prezentat un concept special bazat pe Outlander PHEV. Acesta prezintă o altă versiune estetică a SUV-ului hibrid, fiind descris ca un pachet special de design.
Luni, 04 Martie 2013 | GENEVA 2013

Mitsubishi CA-MiEV, conceptul electric cu autonomie de 300 kilometri

Mitsubishi va aduce la Geneva conceptul CA-MiEV, care prefigurează succesorul lui i-MiEV. Modelul are o autonomie de 300 kilometri şi un design neconvenţional.
Joi, 14 Februarie 2013 | Modele noi

Mitsubishi vine la Geneva cu două concepte: pick-up diesel-hibrid şi succesorul lui i-MiEV

Mitsubishi va prezenta la Salonul Auto de la Geneva două concepte noi, GR-HEV şi CA-MiEV. Primul prefigurează un pick-up hibrid, iar al doilea este conceptul unui succesor al lui i-MiEV.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Mitsubishi a adus la Geneva conceptul Global Small

Conceptul care prefigurează viitorul Mitsubishi Colt a fost prezentat astăzi la Salonul Auto de la Geneva. Acesta se numeşte Global Small şi va fi transformat în versiune de serie până la Salonul Auto de la Frankfurt.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru