Mitsubishi i-MiEV

Joi, 22 Mai 2014 | Modele noi

Schimbări la PSA: C3 ar putea fi produs în Slovacia, iar electricele ar putea fi eliminate din gamă

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au început să treacă în revistă toate proiectele în derulare în vederea unei restructurări masive. Printre modelele care ar putea să fie eliminate din gamă se numără şi Citroen C-Zero şi Peugeot iOn, construite în parteneriat cu Mitsubishi. Pe lângă asta, producţia lui C3 ar putea fi mutată în Slovacia din motive de costuri.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | General

Mitsubishi şi PSA recheamă 14.700 unităţi i-MiEV, iOn şi C-Zero pentru probleme de frânare

Mitsubishi şi PSA Peugeot Citroen fac cel mai mare recall al modelelor electrice din istorie. Ei au anunţat că vor rechema în service 14.700 de unităţi i-MiEV, iOn şi C-Zero pentru o defecţiune a sistemului de frânare.
Joi, 09 August 2012 | Accidente exotice

Mitsubishi i-MiEV Evolution, accident în antrenamentele pentru Pikes Peak

Pilotul Hiroshi Masuoka a ieşit în decor la antrenamentele pentru etapa de viteză în coastă de la Pikes Peak. Cei de la Mitsubishi nu sunt siguri dacă vor putea repara monopostul la timp.
Luni, 23 Ianuarie 2012 | Mediu

Toyota Prius va face parte din flota "verde" a poliţiei din Berlin

Poliţia din Berlin a anunţat că trei exemplare Toyota Prius vor face parte din flota sa ecologică de maşini, compusă până acum din Opel Ampera, Mitsubishi i-MiEV sau Renault Fluence ZE.
Miercuri, 07 Decembrie 2011 | General

Mitsubishi i-MiEV s-a vândut ca pâinea caldă în Norvegia

Mitsubishi i-MiEV a ajuns în garajul a 1000 de norvegieni. Din luna ianuarie şi până în prezent, modelul electric al japonezilor a fost un succes.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | Mediu

Maşinile electrice, cumpărate în Europa de guverne şi companii

Corporaţiile din Vestul Europei preferă achiziţia vehiculelor electrice. Mitsubishi şi Renault sunt primii beneficiari, cu peste 16.000 de unităţi comandate.
Miercuri, 21 Septembrie 2011 | Concepte

Creatorul lui McLaren F1 a prezentat o maşină sport 100% electrică

Gordon Murray, designerul celebrului McLaren F1, a prezentat prototipul unui model electric sport. Acesta are trenul de propulsie al lui Mitsubishi i-MiEV şi cântăreşte doar 850 kilograme.
Miercuri, 22 Iunie 2011 | Intern

Mitsubishi i-MiEV, prima maşină electrică vândută în România

Cu ocazia inaugurării primei staţii de alimentare pentru un automobil electric în România, Mitsubishi a înmânat şi cheile primului proprietar de maşină cu emisii zero din ţara noastră.
Marti, 21 Iunie 2011 | Intern

Mitsubishi deschide în România primul punct de alimentare pentru maşini electrice

Mitsubishi va inaugura mâine, la Bucureşti, prima staţie de alimentare pentru maşinile electrice. Aceasta va fi amplasată în apropierea magazinului Unirea.
Joi, 16 Iunie 2011 | Modele noi

Mitsubishi pregăteşte o versiune electrică a lui Lancer şi un SUV electric

Gama de vehicule electrice de la Mitsubishi va include opt modele în 2020, anunţă un director din cadrul companiei nipone.
Joi, 09 Iunie 2011 | General

Mitsubishi a creat un sistem de alimentare a casei, bazat pe i-MiEV

În virtutea crizei de energie cu care se confruntă Japonia, cei de la Mitsubishi au dezvoltat un sistem care poate să alimenteze toate cele nenesare unei case de la bateria unui i-MiEV.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Intern

Guvernul va acorda 5300 de euro firmelor care vor cumpăra maşini electrice

Guvernul român stimulează companiile care vor să cumpere maşini electrice prin programul "Rabla", cu o primă de 5300 de euro. Firmele care nu pot participa la program, dar vor o maşină electrică vor fi subvenţionate şi ele cu 25% din valoarea maşinii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Februarie 2011 | Siguranta

EuroNCAP a testat şapte modele noi - iată rezultatele!

Belgienii de la EuroNCAP au prezentat astăzi rezultatele testelor de siguranţă pentru şapte modele noi. Noutatea o reprezintă testarea primelor vehicule electrice de serie oferite în Europa.
Duminica, 16 Ianuarie 2011 | Economic

Mitsubishi i-MiEV s-a lansat în 15 ţări din Europa

Oficialii Mitsubishi au anunţat că modelul i-MiEV poate fi comandat în 15 state din Europa. În România, citadinul nipon va poposi în luna aprilie a acestui an.
Joi, 30 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Mitsubishi i-MiEV în versiunea europeană a venit la Paris

Mitsubishi a adus la Paris versiunea europeană a lui i-MiEV, care a primit mici modificări pentru piaţa de pe Bătrânul Continent.
Marti, 31 August 2010 | Modele noi

Mitsubishi lansează la Paris versiunea europeană a electricului i-Miev

Salonul Auto de la Paris va marca debutul versiunii europene a modelului electric Mitsubishi i-MIev. Pentru a putea fi omologat pe piaţa europeană, japonezul a primit o serie de modificări.
Luni, 21 Iunie 2010 | Modele noi

Mitsubishi ar putea să reducă preţul automobilelor electrice cu 30% din 2012

Graţie unei noi fabrici de acumulatori Litiu-ion, preţul automobilelor electrice de la Mitsubishi, Peugeot şi Citroen ar putea fi redus cu 30% începând cu 2012.
Miercuri, 10 Martie 2010 | Modele noi

Mitsubishi va construi 100.000 de vehicule electrice pentru Peugeot si Citroen

Parteneriatul dintre Mitsubishi si Grupul PSA Peugeot Citroen a fost extins prin marirea comenzii de vehicule electrice pe care le vor cumpara francezii. Acestia au nevoie de 100.000 de unitati, pe care ar trebui sa le vanda in patru ani.
Miercuri, 17 Februarie 2010 | General

Citroen va oferi modelul electric C-Zero companiei feroviare germane

Citroen a semnat un acord cu Deutsche Bahn, compania feroviara germana, pentru furnizarea unei flote de vehicule electrice C-Zero, model bazat pe japonezul Mitsubishi i-MiEV.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen ar putea prelua 50% din Mitsubishi

Grupul francez se afla in discutii cu partenerii de la Mitsubishi pentru a prelua un pachet de actiuni cuprins intre 30 si 50 de procente. Oficialii japonezi au confirmat existenta unor tratative.

Tag-uri similare

Citroen, Peugeot, productie, Mitsubishi, vehicule electrice, PSA Peugeot-Citroen, politie, autonomie, Mitsubishi i-MiEV, i-Miev
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru