Mitsubishi pregăteşte o versiune electrică a lui Lancer şi un SUV electric

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 16.06.2011
Gama de vehicule electrice de la Mitsubishi va include opt modele în 2020, anunţă un director din cadrul companiei nipone.

Mitsubishi îşi va mări gama de vehicule electrice cu încă opt modele până în 2015. Printre acestea se vor număra şi versiunile electrice ale lui Lancer şi chiar un SUV electric. Viitoarea generaţie al ui Colt va primi şi ea o versiune electrică, în timp ce SUV-ul PX-MiEV ar putea deveni realitate. Versiunea electrică a lui Lancer este aşteptată să se vândă în doar câteva unităţi pe lună, anunţă o publicaţie din Australia, referindu-se la piaţa internă.

Vicepreşedintele departamentului de strategie corporativă de la Mitsubishi a anunţat că noile tehnologii ale celor de la Mitsubishi vor fi aplicate la nivelul întregii game, de la modele precum Colt până la berline compacte şi de clasă medie şi SUV-uri precum este Outlander. Odată cu succesorul fiecărui model din gama Mitsubishi, fiecare va avea o versiune electrică sau măcar hibridă.

Cei de la Mitsubishi doresc ca cel puţin 20% din vânzările mărcii să fie reprezentate de vehicule electrice până în 2020. Având în vedere faptul că Mitsubishi va comercializa pe atunci 1.000.000 de unităţi pe an, vorbim de aproximativ 200.000 de vehicule electrice vândute într-un an la nivel global.

Oficialii Mitsubishi anunţă îmbunătăţirea performanţelor bateriilor cu 33% până în 2015, alături de reducerea costurilor vehiculelor electrice în timp.

Via | Carsguide.au

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru