Noul concept Mitsubishi XRT anunță viitoarea generație a lui L200. Va avea motor diesel nou

de Tiberiu Safta
Marti, 21.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a dezvăluit oficial conceptul XRT, o camionetă care anunță viitoarea generație a lui L200. Versiunea de serie va fi lansată mai târziu în acest an, iar modelul va beneficia de un motor diesel de generație nouă, ce ar putea fi și electrificat.

Constructorul japonez a publicat imagini oficiale cu un nou concept care anunță un viitor pick-up de serie. Conceptul, botezat XRT, anticipează viitoarea generație a emblematicului L200, așteptată mai târziu în acest an. Noua mașină a fost prezentată în Thailanda, în cadrul Salonului Internațional Auto de la Bangkok, acolo unde va fi lansată versiunea de serie a conceptului în a doua jumătate a lui 2023.

Imaginile relevă o camionetă camuflată care își ascunde, pentru moment, aspectul său. Din imagini putem vedea un nou aranjament al farurilor, acum așezate pe două niveluri, alături de o grilă de dimensiuni mari. Conceptul relevă caracterul robust al viitorului model de serie, mulțumită anvelopelor de teren și al unui snorkel montat în partea din dreapta a mașinii.

În partea din spate, stopurile sunt vopsite în negru, fiind acoperite de camuflaj. Aici mai putem vedea și o bară de susținere montată în benă, precum și două roți de rezervă montate aici.

Deocamdată, Mitsubishi nu a oferit foarte multe informații tehnice despre noul model, dar spune că acesta va beneficia de un motor diesel de generație nouă.

Este de așteptat ca viitorul L200 să primească și motorizări hibride diesel și pe benzină, alături de un propulsor PHEV. Tot aici mai adăugăm că noul model ar putea fi bazat pe o versiune actualizată a platformei actualului L200, care va fi împărtășită cu viitoarea generație Nissan Navara.

Noua generație Mitsubishi L200 va debuta în Thailanda, mai târziu în acest an. Pe parcurs, camioneta japoneză va ajunge și pe alte piețe din lume, inclusiv în Europa.

via Mitsubishi

Comentarii (4)

  • Super poluantă
    1 9
  • Mircea Badea
    Dizalu e euro 7? Câți cc de uree are?
    0 4
  • Seriff
    @Mike altceva mai sti? Canta la alta masa
    8 1
  • Seriff
    Hipsterilor eco, voi credeti ca Europa va salva planeta? E doar un amarat de continent, restul merg linistiti cu non euro, s-au gasit niste pensati sa inventeze apa calda.
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru