Peugeot se alătură constructorilor care nu vor participa la Salonul Auto de la Geneva din martie: cel puțin 11 producători sunt pe listă

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Luni, 20.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a devenit cel de-al 11-lea constructor care confirmă că nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din luna martie și se alătură astfel unei liste care mai include nume precum Ford, Volvo sau Nissan.

Numărul constructorilor auto care renunță la participarea la Salonul Auto de la Geneva din luna martie este în continuare creștere.

Cel mai recent nume pe listă este Peugeot, după ce un oficial al mărcii din Hexagon a confirmat că brandul francez nu va avea stand.

Motivul oficial este că Peugeot nu pregătește nicio lansare majoră în această perioadă a anului, astfel că prezența la eveniment nu ar genera beneficii majore pentru producător. Citroen și Opel, celelalte branduri majore ale Grupului PSA, nu au confirmat încă dacă vor fi prezente la eveniment, însă cel mai probabil vor lua decizii similare.

Peugeot devine astfel al 12-lea brand care confirmă absență de la Salonul Auto de la Geneva. Pe lista se află producători majori precum Ford sau Volvo, dar și numeroși constructori din Japonia, printre care Nissan, Mitsubishi, sau Subaru.

O decizie similară a fost luată și de Mini și producătorul premium Jaguar Land Rover, în timp ce Tesla nu va avea stand în acest an.

În mod tradițional, Geneva este salonul unde se lansează numeroase modele sport sau de nișă, însă Lamborghini este de asemenea pe lista absenților, întrucât nu pregătește niciun model nou în această perioadă.

În schimb, producătorul croat Rimac a anunțat deja că va prezenta la Geneva versiunea de serie a hypercar-ului electric C-Two.

Via Downshift

Comentarii (4)

  • Anonim
    Nu mai stiu ce sa faca smecherii astia de producatori numai sa nu cheltuiasca un ban . Toti ar vrea sa iti vanda masina online fara sa o vezi , fara sa faci un drive test cu ea . Ca asa scapa si de dealeri apoi iti dau un manual cum sa o repari singur in fata blocului . Daca vine criza ii aduce pe toti cu picioarele pe pamant .
    15 4
  • Adevarul asta este, toti vor acum sa comanzi masina fara sa o vezi, apoi mai vezi tu daca iti place sau nu, nu mai dureaza mult si o sa vezi cozi la Tiriac sa cumparam noul pix pe 4 roti
    9 2
  • @anonim De unde si pana unde o sa dea un producator manualul de reparatie? Se fac bani multi din partea de service si toata lumea incearca sa dea cat mai putina informatie spre deloc. Mai nou nici macar schimbul de ulei nu-l mai poti reseta singur si trebuie sa mergi la service ca sa puna testerul pe masina . . .
    16 0
  • Adrian
    Dar nu va mai stresati! Rolul drive-test-ului facut de client cu o masina este preluat de Buhnici si altii ca el.
    Ce, n-aveti incredere ce va spune el? Ce, n-aveti incredere in reclamele de la TV? Ce, n-aveti incredere in AM?
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru