Încă un constructor renunță la Salonul Auto de la Geneva: DS nu va participa la eveniment pentru că nu are lansări programate

de Daniel Popescu
Joi, 06.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
DS nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât brandul premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen nu a programat nicio lansare. Prezența celor de la Opel este de asemenea incertă.

Finalul acestui an aduce numeroase anunțuri cu privire la intenția unor constructori de a declina participarea la Salonul Auto de la Geneva, programat în prima parte a anului viitor. Ultimul pe listă este DS, brandul premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen.

Potrivit unor informații dezvăluite de publicația L'Argus, DS nu va avea stand propriu ca urmare a faptului că nu are planificată nicio lansare majoră în perioada respectivă. În schimb, Grupul va aloca resurse financiare pentru campania de promovare a lui DS 3 Crossback.

Pe de altă parte, planurile DS pentru perioada următoare prevăd lansarea lui DS 8, model care ar urma să rivalizeze cu modele precum BMW Seria 5 sau Mercedes Clasa E. DS 8 va avea însă ca public țintă China, motiv pentru care acesta va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai din luna aprilie.

Între timp, sursa citată afirmă că un alt constructor din Grupul PSA care ar putea absenta de la Geneva este Opel, mai ales că nici germanii nu pregătesc lansări în primăvara anului viitor. În plus, Grupul PSA implementează în prezent o serie de măsuri care au scopul de a reduce costurile la Opel, iar prezența la saloanele auto nu mai reprezintă o prioritate.

Anterior, Volvo, Ford și Jaguar Land Rover au confirmat că nu vor participa la Salonul Auto de la Geneva.

Via L'Argus

Comentarii (1)

  • hmmm....titlul "mai" corect ar fi fost: "Inca o marca/brand renunta..."
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru