Volvo va lipsi la Salonul Auto de la Geneva din 2019: “Astfel de evenimente trebuie să evolueze și poate ne vom întoarce cândva”

de Paul Cosma
Vineri, 08.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo și-a anunțat absența la următorul salon auto de la Geneva, în 2019, spunând că prezența sa la astfel de evenimente viitoare nu mai reprezintă o certitudine. Constructorul susține că schimbările la nivelul industriei auto au dus la o reașezare a interesului față de saloanele auto.

Absența constructorilor auto la cele mai mari saloane auto ale Europei a început să capete o dimensiune asemănătoare cu informația că, de exemplu, traficul este blocat pe Valea Prahovei, iar șoferii stau în coloane de câțiva kilometri. Nimic surprinzător pentru nimeni.

La această imagine de ansamblu cu saloanele auto tot mai goale contribuie acum și cei de la Volvo, prin absența de la Geneva în 2019.

“Schimbările din industria auto au creat noi oportunități pentru Volvo și mai multe căi de promovare a produselor pe piață. Prezența implicită la aceste saloane auto nu mai este o certitudine. Nu spunem că nu vom mai participa niciodată la aceste evenimente, dar ne așteptăm ca ele să evolueze și poate vom reveni cândva,” se arată într-o declarație a Volvo.

Geneva este doar unul dintre saloanele auto care se confruntă cu această lipsă de expozanți. Salonul Auto de la Paris, care va avea loc în luna octombrie, va ieși în evidență și el prin lipsa unor mărci majore din lista de expozanți. 

Ford, Volvo, Opel, Nissan, Mazda, Infiniti, Mitsubishi, Subaru, Lamborghini și Volkswagen sunt exemplele de mărci care vor absenta de la Paris în acest an.

Via Automotive News

 

Comentarii (2)

  • volvo de vreo doi ani tot lipseste de la diverse saloane, nu e nimic nou in stirea asta
    7 0
  • Dar va merge la Shanghai sau Beijing. Ca aia au evoluat. Folosesc inteligenta artificiala pentru impartirea hartiei igienice.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru