Absenta

Joi, 14 Iunie 2018 | Industrie

Bate vântul la Paris: Fiat, Jeep și Alfa Romeo se alătură altor 10 mărci care vor lipsi la salonul auto din octombrie

Fiat, Jeep și Alfa Romeo sunt ultimele branduri care și-au anunțat absența de la Salonul Auto din Paris, în luna octombrie, potrivit presei internaționale. Astfel, cele trei mărci ale grupului FCA se alătură altor 10 constructori care vor lipsi în toamnă la Paris.
Vineri, 08 Iunie 2018 | Industrie

Volvo va lipsi la Salonul Auto de la Geneva din 2019: “Astfel de evenimente trebuie să evolueze și poate ne vom întoarce cândva”

Volvo și-a anunțat absența la următorul salon auto de la Geneva, în 2019, spunând că prezența sa la astfel de evenimente viitoare nu mai reprezintă o certitudine. Constructorul susține că schimbările la nivelul industriei auto au dus la o reașezare a interesului față de saloanele auto.
Joi, 24 Mai 2018 | Industrie

Lamborghini și-a anunțat absența la Salonul Auto de la Paris: italienii se alătură altor 9 constructori care vor lipsi de la evenimentul din octombrie

Lamborghini este ultimul constructor care și-a anunțat absența la Salonul Auto de la Paris 2018. Pe lista marilor absenți din acest an se mai află nume sonore precum Ford, Volvo sau Volkswagen. Până acum, 10 mărci au confirmat că vor lipsi de la evenimentul din octombrie.
Vineri, 11 Mai 2018 | Industrie

După Mercedes și BMW, a venit și rândul Audi: nemții nu vor participa la Salonul Auto de la Detroit de anul viitor

Audi a anunțat că nu va participa la Salonul Auto de la Detroit din 2019, urmând exemplul rivalilor de la Mercedes și BMW, care și-au confirmat deja absența de la evenimentul nord-american.
Luni, 26 Martie 2018 | Industrie

După Mercedes, BMW: constructorul bavarez a anunțat că nu va participa la Salonul Auto de la Detroit de anul viitor

BMW a anunțat că nu va participa la Salonul Auto de la Detroit din 2019, întrucât explorează oportunitatea unor altor evenimente la care să fie prezent.
Luni, 12 Februarie 2018 | Industrie

Saloanele auto, în scădere de popularitate printre constructori: Mercedes ar putea lipsi anul viitor de la Detroit

Mercedes ia în calcul să lipsească de la Salonul Auto de la Detroit în 2019, potrivit unor surse din companie, dar nu exclude întoarcerea în cadrul evenimentului din 2020.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Industrie

Opel va lipsi de la Salonul Auto din Geneva: nemții nu au noutăți majore în 2018

Opel și-a anunțat absența de la Salonul Auto din Geneva, din luna martie, pe fondul presiunii făcute de proprietarul PSA pentru reducerea costurilor, dar și pentru că nu are mari noutăți pregătite pentru acest an.
Joi, 24 Septembrie 2009 | General

Grupul Fiat nu participa la cel mai mare salon auto italian

Grupul Fiat a anuntat oficial ca nu va participala editia de anul acesta a Salonului Auto de la Bologna. Aceeasi decizie a fost luata si de BMW si Renault.
Luni, 25 Mai 2009 | General

Porsche si Maserati nu vor participa la Salonul de la Tokyo

Dupa ce alte 20 de nume mari din industria auto si-au anuntat retragerea din cadrul editiei de anul acesta a Salonului de la Tokyo, Porsche si Maserati se alatura tendintei generale.
Miercuri, 25 Martie 2009 | Industrie

Salonul de la Tokyo nu se anuleaza, dar se adapteaza crizei

Organizatorii Salonului de la Tokyo au anuntat ca evenimentul se va desfasura in ciuda absentei unor mari constructori ca BMW, Mercedes sau Ford.
Luni, 26 Ianuarie 2009 | Industrie

Mercedes, BMW si Volkswagen nu mai vor la Detroit

Oficialii celor trei mari grupuri germane isi vor concentra atentia pe viitor asupra Salonului de la Los Angeles, in defavoarea celui de la Detroit.
Luni, 19 Ianuarie 2009 | Industrie

Oficial: Volvo nu se prezinta la Salonul de la Tokyo

Dupa GM, Ford si Chrysler, Volvo anunta ca nu va putea participa la Salonul Auto de la Tokyo, care va avea loc la sfarsitul lunii octombrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Ianuarie 2009 | Modele noi

Nissan a dezvaluit oficial GT-R Spec V

Desi Nissan a lipsit de la Salonul Auto de la Detroit, compania japoneza a dezvaluit noul GT-R Spec V.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Lotus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru