După Mercedes, BMW: constructorul bavarez a anunțat că nu va participa la Salonul Auto de la Detroit de anul viitor

de Petre Barac
Luni, 26.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat că nu va participa la Salonul Auto de la Detroit din 2019, întrucât explorează oportunitatea unor altor evenimente la care să fie prezent.

În ultimii ani, constructorii au început să absenteze de la anumite saloane auto majore, precum cele de la Paris, Frankfurt sau Geneva, iar Salonul Auto de la Detroit nu face nici el excepție.

După ce Mercedes a anunțat recent că nu va veni la Detroit anul viitor, a venit și rândul celor de la BMW să facă un anunț similar.

"Grupul BMW a decis să se retragă de la Salonul Auto de la Detroit. Decizia a fost luată întrucât analizăm constant prezența noastră la saloanele auto şi, în acelaşi timp, explorăm oportunitatea unor alte platforme sau formate de evenimente. Scopul general este să ne comunicăm ideile şi planurile în cel mai bun mod cu putinţă şi să asigurăm o vizibilitate cât mai mare pentru produsele, tehnologiile şi inovaţiile noastre," se arată într-un comunicat al BMW.

La Detroit au lipsit în acest an constructori precum Jaguar, Land Rover, Porsche sau Mazda. În aceste condiţii, organizatorii iau în calcul mutarea salonului din luna ianuarie în luna octombrie, începând cu anul 2020.

Astfel, ei speră că vor convinge constructorii să revină la Detroit într-o perioadă a anului când vremea este mai primitoare şi, bineînţeles, costurile operaţionale mai scăzute.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru