Porsche si Maserati nu vor participa la Salonul de la Tokyo

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.05.2009
Dupa ce alte 20 de nume mari din industria auto si-au anuntat retragerea din cadrul editiei de anul acesta a Salonului de la Tokyo, Porsche si Maserati se alatura tendintei generale.

Lista constructorilor care au decis sa nu se prezinte la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Tokyo mai consemneaza doua nume mari din industrie. Este vorba despre Porsche si Maserati, care au anuntat de curand ca vor absenta la Tokyo din motive financiare.

Oficialii germani si italieni au afirmat ca obisnuitele costuri pentru prezenta nu sunt motivate in aceste conditii de criza. In aceste conditii numarul brandurilor neparticipante, din afara Japoniei, se ridica la 22, singurele nume mari ramase inca pe lista organizatorilor fiind Ferrari, Hyundai si Lotus.

Desi pana in prezent si-au confirmat prezenta 14 branduri auto locale, patru dintre cei mai mari constructori de camioane japonezi au anuntat ca vor absenta la salonul auto din toamna.

Un purtator de cuvant al comitetului de organizare a declarat ca retragerea unui numar atat de mare de participanti este o situatie fara precedent si o dezamagire. Potrivit primelor estimari, anul acesta, la Tokyo, salonul va consemna un numar injumatatit de modele, comparativ cu cel de acum doi ani.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru