Grupul Fiat nu participa la cel mai mare salon auto italian

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.09.2009
Grupul Fiat a anuntat oficial ca nu va participala editia de anul acesta a Salonului Auto de la Bologna. Aceeasi decizie a fost luata si de BMW si Renault.

Grupul Fiat a anuntat astazi ca nu se va prezenta la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Bologna, programat sa isi deschida portile intre 5 si 13 decembrie. Cel mai mare salon auto italian va bifa si absenta altor doi mari constructori europeni, mai exact BMW si Renault, care au luat deja o decizie definitiva in acest sens.

Vestile proaste nu se opresc insa aici, majoritatea constructorilor fiind inca asteptati sa isi confirme prezenta, printre care si gigantul Volkswagen, cel mai mare producator de automobile din Europa. Intalnirea Uniunii Italiene a Importatorilor Externi (UNRAE), care va avea loc pe 8 octombrie, va stabili mai multe detalii si va lamuri situatia.

Organizatorul salonului, compania Promotor International, a declarat ca in prezent se afla in tratative avansate cu toti constructorii reprezentativi, prezenti pe piata italiana.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • Fiat - Italia
    Mi se pare jenant pt italieni. Daca nici constructorul de bastina nu se sinchiseste sa-ti vina la salon, la ce sa-l mai tii?
    0 1
  • fiat
    Masinile fiat se vand fara prea multa publicitate . Pe viitor posibil sa mai cumpere cine stie ce alt gigant auto si sa fie printre primii 3 constructori mondiali .
    0 3
  • Malaimare
    @fiat
    vrabia malai viseaza...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru